fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Joventut programa 15 cursos per al primer trimestre d’any en les aules d’inform脿tica

Joventut programa 15 cursos per al primer trimestre d’any en les aules d’inform脿tica

Creaci贸 de blogs, xarxes socials o internet per a majors s贸n algunes de les propostes del Centre Urban i del Casal Jove del Grau.

La programaci贸 de les aules d’inform脿tica de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castell贸 inclou 15 cursos que abasten des del maneig b脿sic d’inform脿tica a l’煤s d’eines d’emmagatzematge en el n煤vol, la creaci贸 de blogs o les xarxes socials. El regidor de Joventut, Jos茅 Luis L贸pez, ha explicat que “la programaci贸 que es presenta en les aules d’inform脿tica del Centre Urban i del Casal Jove del Grau per al primer trimestre de l’any pret茅n oferir una oferta per a tots els usuaris, tant els que tenen un maneig m茅s b脿sic com para els que tenen m茅s domini. De fet, s’inclouen cursos d’iniciaci贸 a la programaci贸 amb JavaScript o PHP”.

Aquest primer trimestre tamb茅 s’inclou un curs d’internet per a majors en el qual “l’alumnat coneixer脿 internet amb programes dissenyats expressament per a persones majors”, ha afegit l’edil Jos茅 Luis L贸pez. Una altra de les propostes destacades, continua L贸pez, “茅s el curs de creaci贸 de blogs, en el qual explicar脿 la instal路laci贸 i maneig de WordPress, l’eina m茅s utilitzada a escala mundial per a la creaci贸 de bit脿coles”.

El llistat de cursos per a aquest primer trimestre inclou inform脿tica i Windows b脿sic; ludoteca virtual; internet 煤til; creaci贸 de blogs; internet per a majors; creaci贸 de presentacions multim猫dia; iniciaci贸 a la programaci贸 en Java; OpenOffice Writer; inform脿tica nivell mitj脿; xarxes socials; iniciaci贸 a la programaci贸 amb JavaScript; Google Drive; iniciaci贸 a la programaci贸 amb PHP; OpenOffice Calc i Maquinari i manteniment.

A m茅s, les aules d’inform脿tica del Centre Urban i del Casal Jove disposen d’horari de tutoria i assessoria de cerca de treball en l铆nia. Per a facilitar una correcta utilitzaci贸 del servei es recomana concertar cita pr猫via amb una setmana d’antelaci贸 cridant al 964 28 21 22 o acudint en l’horari d’acc茅s lliure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.