fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Joventut programa nous cursos a les aules d’inform脿tica per a l’estiu

Joventut programa nous cursos a les aules d’inform脿tica per a l’estiu

L’oferta es completa amb 20 cursos online i semipresencials sobre l’煤s de les xarxes socials i d’Internet.

La programaci贸 de les aules d’inform脿tica de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castell贸 presenta com a novetat un horari intensiu, amb cursos que duren entre 1 o 2 setmanes, per poder tenir una oferta m茅s variada, i tamb茅 inclou 20 cursos online i semipresencials relacionats amb l’煤s de les xarxes socials com ara Facebook i Youtube, o el maneig b脿sic d’Internet, la gesti贸 d’emmagatzematge de dades en el n煤vol, o el disseny de p脿gines web, segons ha explicat el regidor de Joventut, Jos茅 Luis L贸pez.

Durant el tercer trimestre de l’any, la programaci贸 tamb茅 inclou cursos que abasten des del manteniment personal d’un ordinador fins a l’煤s d’eines inform脿tiques com GIMP, Open Office, Prezi, Excel, Word i Windows Movie Maker entre altres.

A m茅s, els cursos programats a les Aules Municipals d’Inform脿tica tenen una durada entre 6 i 12 hores, i es veuen complementats per xerrades tem脿tiques i hores de tutoria o d’assessorament de recerca de treball online.

Per als mesos de juliol i setembre presenten un horari m茅s adequat al per铆ode estival i el seu preu 茅s variable: poden ser gratu茂ts o costar entre 5 i 30鈧. El termini d’inscripcions per als cursos de juliol van del 27 de juny a l’1 de juliol, i per al segon per铆ode, la matriculaci贸 ser脿 del 29 d’agost al 2 de setembre.

Pel que fa als cursos online i semipresencials, amb una durada de 10 setmanes, tenen un cost de 30鈧 i la preinscripci贸 es realitzar脿 a partir del 27 de juny. El llistat de cursos complet, aix铆 com la informaci贸 m茅s detallada es pot consultar a www.aulasmunicipalesinformatica.es o http://juventud.castello.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.