fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Judit Pesudo i Ana Giménez proclamades Reines Falleres de Borriana en un CMC La Mercè ple de gom a gom

Judit Pesudo i Ana Giménez proclamades Reines Falleres de Borriana en un CMC La Mercè ple de gom a gom

El ple extraordinari oficialitza la proclamació de les dues noves màximes representants de Borriana en el “primer gran dia del nou cicle faller”.

Pocs minuts abans de dos quarts de sis de la vesprada, els exteriors del Centre Municipal de Cultura de La Mercè de Borriana eren un formiguer de fallers i falleres a l’espera de l’inici del ple extraordinari que com cada any serveix per a proclamar de forma oficial a les dues noves Reines Falleres de la ciutat. Després de la intervenció de la Secretària municipal que donava constància de l’Elecció realitzada fa diversos mesos en el mateix consistori i que avui s’oficialitzava amb la Proclamació, ha sigut Ana Giménez qui inicialment ha descendit les escales fins a accedir al centre de l’escenari i ha estat rebuda per la regidora de Festes i Presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer, i l’Alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont. Monferrer li ha imposat la insígnia de la Junta Local Fallera i li ha lliurat, juntament amb l’Alcaldessa, la placa i el ram de flors protocol·lari que l’acredita com la màxima representant infantil de les pròximes Falles de 2018.

L’expectació ha aconseguit el seu punt màxim quan el presentador de l’acte ha cridat a la nova Reina Fallera de Borriana, Judit Pesudo que també ha descendit les escales entre els aplaudiments dels centenars de persones que omplien tant el pati de butaques com a bona part del hall de la Mercè. A partir d’eixe moment, ambdues representants han anat rebent al costat de l’Alcaldessa i a la Presidenta de la JLF a les altres representants de les Corts d’Honor tan major com a infantil i a les Dames de la Ciutat.

Finalment, les representants i presidents de cadascuna de les 19 agrupacions falleres de la ciutat també han pres part en l’acte amb la presentació de cadascuna d’elles a la ciutadania. L’acte s’ha tancat amb la intervenció de l’Alcaldessa, Maria Josep Safont, qui ha volgut transmetre un missatge d’alegria “perquè ens trobem davant el primer dia gran i important del nou cicle faller, després que ahir mateix, Elena Collado i Silvia Martínez foren acomiadades en el Ball especial celebrat en la Llar Fallera, i a qui vull agrair la forma de portar el nom i donar a conèixer Borriana com ho han fet durant tot l’últim any”. A més, Safont també ha volgut “animar a Judit i a Ana al fet que des d’avui mateix comenceu a gaudir d’un any que segur serà irrepetible i quedarà per sempre en la vostra memòria”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.