fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La 761 Fira de Morella, tot i el vent, ha estat un èxit

La 761 Fira de Morella, tot i el vent, ha estat un èxit

La Fira de Morella ha rebut expositors i visitants durant tot el cap de setmana on el sector ramader i agrícola ha estat protagonista.

La 761 edició de la Fira de Morella ha sigut tot i el vent que l’ha acompanyat durant tot el cap de setmana. D’esta manera, expositors i visitants han acudit a la ciutat per tal de participar en la fira més antiga de la Comunitat Valenciana, la qual és un aparador molt important per al sector primari de Morella i la comarca dels Ports. A més, és també un espai on el sector ramader i agrícola, un dels motors econòmics de la zona, reivindica i posa en valor el seu treball.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat “la feina que realitzen les persones del sector primari, les quals constitueixen un dels motors econòmics de la ciutat, la qual cosa s’ha de posar en valor”. L’edil també ha recalcat “la importància dels recursos hídrics de la zona per a este sector” i ha comentat que “a més de les basses del Peiró i la Fàbrica Giner que s’han condicionat este any, la de la Torre Segura iniciarà les seues obres dins del 2017”. Rhamsés ha volgut “agrair a l’Associació Firal el treball realitzat perquè cada edició de la Fira de Morella siga un èxit i puguem mostrar tots els productes i animals d’esta zona”.

El cap de setmana ha comptat amb milers de visitants i més de 150 expositors que han participat en esta edició de la Fira. Així, el ramat i els productes derivats del sector primari de Morella i comarca han sigut els protagonistes de la Fira.

La Fira de Morella és també un aparador de les oportunitats que ofereix la ciutat. D’esta manera, és també molt important per al sector turístic de la zona, ja que milers de visitants s’apropen a Morella per a gaudir i conèixer la Fira. A més, la Fira ha oferit degustacions i exhibicions gastronòmiques durant tot el cap de setmana per tal de promoure els atractius de Morella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.