fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Banda Municipal de Castelló, fidel al concert de la Constitució

La Banda Municipal de Castelló, fidel al concert de la Constitució

El tradicional concert de la Constitució s’ha adaptat als protocols establerts a causa de la situació sanitària i s’ha retransmès en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Castelló.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha valorat “la capacitat d’adaptació de la banda en temps de pandèmia per poder dur endavant esdeveniments com aquest”. Així mateix, Ruiz ha explicat que “la prioritat en aquests moments és la salut de cada veí i veïna de Castelló i, per això, el concert s’ha celebrat de manera virtual”.

El públic ha pogut escoltar de les sis obres incloses en el programa a través de les plataformes digitals. En el concert s’han interpretat ‘Lledó’, de José Pla, ‘La tempranica fantasia’, de Geónimo Giménez’ o el ‘El caserío, preludi del 2on acte’, de Jesús Guridi. També s’han representat ‘La Santa Espina’, d’Enric Morera, ‘Ensueño andaluz’, de Pascual Asensio, i ha tancat el concert l’Himne Nacional. El concert quedarà enregistrat i es podrà guadir novament des de la mateixa plataforma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.