fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La biblioplatja de Nules fa activitats de foment de lectura cada dia

La biblioplatja de Nules fa activitats de foment de lectura cada dia

Un any m茅s l’Ajuntament de Nules ha instal路lat una Biblioplatja a la zona del far per a la campanya estival amb la qual es pret茅n fomentar la lectura a l’estiu.

Entre les novetats que hi ha respecte a l’any anterior cal destacar les diferents activitats que hi ha programades per a cada dia, “a m茅s del servei de pr茅stec de llibres enguany hem fet una programaci贸 amb activitats de foment de lectura per al p煤blic infantil i juvenil amb jocs, treballs manuals o conta-contes, i per a adults amb tert煤lies o presentacions de llibres. Ja que la Biblioplatja forma part del programa de foment de la lectura que realitza la biblioteca municipal, que t茅 diferents actuacions que es desenvolupen al llarg de l’any”, comenta el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

Aix铆 doncs, dins de la programaci贸 prevista per a este mes de juliol es troben diferents activitats i tallers dirigits tant al p煤blic infantil i juvenil com a l’adult, com ara “El cofre de les lectures”; taller de papirofl猫xia; contacontes en angl猫s; recital de poesia; “Apadrinem un lector”; treballs manuals amb “Fem un pai-pai”; taller de cal路ligrames; presentaci贸 del llibre “Recuerdo Casablanca”; creaci贸 de titelles; “El llibre viatger”; bebeteca; jocs de taula; concurs de dibuix; taller de jerogl铆fics; vesprada de passatemps; treballs manuals “fem un punt de llibre” o la radioplatja dels adults.

La Biblioplatja estar脿 oberta els mesos de juliol i agost en horari de dimarts a dissabte de mat铆 d’11.00 a 13.00 hores i de vesprada de 18.00 a 20.00 hores, i diumenge de vesprada de 18.00 a 20.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.