fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La biblioplatja de Nules fa activitats de foment de lectura cada dia

La biblioplatja de Nules fa activitats de foment de lectura cada dia

Un any més l’Ajuntament de Nules ha instal·lat una Biblioplatja a la zona del far per a la campanya estival amb la qual es pretén fomentar la lectura a l’estiu.

Entre les novetats que hi ha respecte a l’any anterior cal destacar les diferents activitats que hi ha programades per a cada dia, “a més del servei de préstec de llibres enguany hem fet una programació amb activitats de foment de lectura per al públic infantil i juvenil amb jocs, treballs manuals o conta-contes, i per a adults amb tertúlies o presentacions de llibres. Ja que la Biblioplatja forma part del programa de foment de la lectura que realitza la biblioteca municipal, que té diferents actuacions que es desenvolupen al llarg de l’any”, comenta el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

Així doncs, dins de la programació prevista per a este mes de juliol es troben diferents activitats i tallers dirigits tant al públic infantil i juvenil com a l’adult, com ara “El cofre de les lectures”; taller de papiroflèxia; contacontes en anglès; recital de poesia; “Apadrinem un lector”; treballs manuals amb “Fem un pai-pai”; taller de cal·ligrames; presentació del llibre “Recuerdo Casablanca”; creació de titelles; “El llibre viatger”; bebeteca; jocs de taula; concurs de dibuix; taller de jeroglífics; vesprada de passatemps; treballs manuals “fem un punt de llibre” o la radioplatja dels adults.

La Biblioplatja estarà oberta els mesos de juliol i agost en horari de dimarts a dissabte de matí d’11.00 a 13.00 hores i de vesprada de 18.00 a 20.00 hores, i diumenge de vesprada de 18.00 a 20.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.