fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Biblioteca Municipal de Borriana celebra el seu dia amb un contacontes

La Biblioteca Municipal de Borriana celebra el seu dia amb un contacontes

‘La Hist貌ria Interminable’ ser脿 la narraci贸 del contacontes per a este divendres amb motiu de la celebraci贸 del Dia de la Biblioteca.

La Biblioteca Municipal de Borriana organitza dem脿 divendres a les 18.30h, un contacontes en el claustre de la Casa de la Cultura la Merc茅 amb motiu del Dia de la Biblioteca, que enguany es basar脿 en ‘La Hist貌ria Interminable”.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que les activitats per al foment de la lectura per als m茅s xicotets segueixen durant estos dies, amb totes les mesures sanit脿ries pertinents, i ha destacat que la Biblioteca Municipal organitza un contacontes sobre l’obra de Michael Ende, que es “va adaptar per a commemorar el 40 aniversari de la seua publicaci贸”, i ha precisat que amb este esdeveniment es pret茅n “el foment de la lectura infantil en la instal路laci贸”.

Aix铆 mateix, ha indicat que esta mateixa activitat estava prevista per al Dia del Llibre, per貌 va ser impossible desenvolupar-la i, per aix貌, “pensem que el Dia de la Biblioteca 茅s una bona oportunitat per a realitzar-la”.

A m茅s, ha recordat que a causa de la situaci贸 de la Covid-19 l’aforament ser脿 redu茂t a 150 persones, i l’espectacle comptar脿 amb totes les mesures sanit脿ries pertinents, entre elles, la inscripci贸 en l’entrada, control de cadires, m脿scara obligat貌ria i gel desinfectant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.