fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Biblioteca Municipal de Borriana celebra el seu dia amb un contacontes

La Biblioteca Municipal de Borriana celebra el seu dia amb un contacontes

‘La Història Interminable’ serà la narració del contacontes per a este divendres amb motiu de la celebració del Dia de la Biblioteca.

La Biblioteca Municipal de Borriana organitza demà divendres a les 18.30h, un contacontes en el claustre de la Casa de la Cultura la Mercé amb motiu del Dia de la Biblioteca, que enguany es basarà en ‘La Història Interminable”.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que les activitats per al foment de la lectura per als més xicotets segueixen durant estos dies, amb totes les mesures sanitàries pertinents, i ha destacat que la Biblioteca Municipal organitza un contacontes sobre l’obra de Michael Ende, que es “va adaptar per a commemorar el 40 aniversari de la seua publicació”, i ha precisat que amb este esdeveniment es pretén “el foment de la lectura infantil en la instal·lació”.

Així mateix, ha indicat que esta mateixa activitat estava prevista per al Dia del Llibre, però va ser impossible desenvolupar-la i, per això, “pensem que el Dia de la Biblioteca és una bona oportunitat per a realitzar-la”.

A més, ha recordat que a causa de la situació de la Covid-19 l’aforament serà reduït a 150 persones, i l’espectacle comptarà amb totes les mesures sanitàries pertinents, entre elles, la inscripció en l’entrada, control de cadires, màscara obligatòria i gel desinfectant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.