Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La campanya Celebrem amb la natura s’acomiada fins a la tardor amb una ruta a la Font de la Salut a Castelló

La campanya Celebrem amb la natura s’acomiada fins a la tardor amb una ruta a la Font de la Salut a Castelló

La campanya Celebrem amb la natura es pren vacances fins a tardor.

El cicle d’activitats de conscienciació ambiental impulsat per la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, dirigida per l’edil Sara Usó, conclou este diumenge, 15 de juliol, amb una proposta per a públic familiar que permetrà recórrer un dels paratges naturals més simbòlics del terme municipal de Castelló.

Així, la jornada de senderisme interpretatiu proposa un recorregut en horari de vesprada entre l’ermita de la Magdalena i la Font de la Salut, el punt d’arribada on s’ha previst una activitat sorpresa per a tots els participants. L’activitat de Celebrem amb la natura es reprendrà després de l’estiu quan les temperatures acompanyen més per a la pràctica d’estes rutes de senderisme.

La campanya impulsada per l’Ajuntament de Castelló té com a objectiu conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de protegir el medi ambient, descobrir els valors ambientals del terme municipal i oferir una experiència atractiva que fomente la preservació i la cura del medi ambient.
Esta jornada de tancament estival de la campanya està destinada a sumar-se al Dia per la preservació del sòl i té una durada prevista de 3 hores i mitja.

Estes últimes setmanes, este cicle de senderisme interpretatiu i activitats de conscienciació ambiental ha promogut la neteja de platges o la celebració de gimcanes amb les quals la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental ha volgut sumar-se al Dia Mundial del Medi ambient, al Dia Mundial de la Lluita contra la Desertificació i la Sequera i al Dia Internacional Lliure de Bosses de plàstic.

La ruta Magdalena-Font de la Salut és gratuïta i la inscripció es pot realitzar a través del correu electrònic info@itinerantur.com o cridant al número de telèfon 611 49 60 58, on a més es pot obtenir informació extra sobre la jornada ambiental d’este tercer diumenge de juliol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.