fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La campanya Endavant Província torna a Vila-real amb l’estrena de la CEM en un clínic per a xavals de clubs locals i una festa el diumenge

La campanya Endavant Província torna a Vila-real amb l’estrena de la CEM en un clínic per a xavals de clubs locals i una festa el diumenge

La campanya Endavant Província del Villarreal CF recala de nou en la que és “sa casa”, Vila-real, amb noves accions promocionals, carpes amb degustacions gastronòmiques gratuïtes i una festa amb música en directe a càrrec del dj Franky Dazz aquest diumenge a partir de les 17.00 hores.

Com a principal novetat de la campanya, que s’ha presentat aquesta mateixa vesprada a l’Ajuntament de Vila-real, destaca el clínic per a un centenar de xavals dels clubs de futbol locals, que han pogut compartir una vesprada d’esport amb Marcos Senna i els entrenadors de l’escola del Villarreal CF en les noves instal·lacions de la Ciutat Esportiva Municipal, en el primer esdeveniment que acull el complex de la Bassa d’Insa.

El regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, qui ha presentat la campanya juntament amb el responsable de Relacions Institucionals del club, Tino Traver, i el mateix Marcos Senna, s’ha mostrat molt satisfet de la nova edició del Endavant Vila-real, que co-organitza la Regidoria, i dels bons resultats que recull el suport mutu entre el club i el consistori. La campanya compta amb un vídeo promocional i es desenvoluparà aquest diumenge, 18 de setembre, amb motiu del partit que enfrontarà el Villarreal CF amb la Real Sociedad de Sant Sebastià. La festa començarà a partir de les 17.00 hores amb actuacions musicals, carpes de promoció turístiques, degustacions gratuïtes de productes locals, atraccions per als més menuts i música en directe gràcies a la col·laboració del dj Franky Dazz. A més, en la mitja part del partit, la banda de la Unió Musical La Lira saltarà al camp per a amenitzar el descans amb la seua música. “És una ocasió única de mostrar Vila-real a tots els que acudeixen al camp i de fer província”, assenyala Obiol.

El regidor ha acompanyat també aquesta vesprada els participants en el clínic celebrat en la Ciutat Esportiva Municipal, al qual també han acudit l’alcalde de la ciutat, José Benlloch, i la regidora d’Esports i Salut, Silvia Gómez, entre altres membres de la corporació. Demà, seran els clubs locals els que començaran a fer ús a ple rendiment de la nova infraestructura, que se suma d’aquesta manera a la xarxa d’instal·lacions del Servei Municipal d’Esports.

Leave a Reply

Your email address will not be published.