fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La ceràmica guanya visibilitat en la Fira d’Art Contemporani de Castelló

La ceràmica guanya visibilitat en la Fira d’Art Contemporani de Castelló

Una de les novetats d’aquesta edició és la secció ‘Art en Ceràmica’, dedicada a la ceràmica contemporània, disciplina que es va introduir en la passada edició amb un notable èxit.

La fira d’art contemporani de Castelló se celebra del 16 al 19 de desembre a l’Auditori i Palau de Congressos de la ciutat. En la seua 8a edició, Mart renova la seua aposta per la iniciació al col·leccionisme, gràcies a un elenc de propostes artístiques accessible per a tota mena d’audiència, les quals van des dels cent als tres mil euros. 

Així mateix, un any més articularà una selecció de galeries nacionals que mostraran el treball d’un sol artista, de tal manera que el públic descobrisca  nous talents o es retrobe amb creadors de trajectòria consolidada.

Una de les novetats d’aquesta edició és la secció ‘Art en Ceràmica’, dedicada a la ceràmica contemporània, disciplina que es va introduir en la passada edició amb un notable èxit. Castelló té una gran tradició ceramista, ja que és una província que reuneix algunes de les empreses més importants de la indústria internacional. 

L’artista convidada d’aquesta vuitena edició és l’alacantina Inma Femenía (Pego, 1985), qui atresora una extensa trajectòria nacional amb exposicions en l’IVAM, Bombes Gens, i el Centre Párraga, entre altres institucions. La seua pràctica artistística partix de la consideració que la percepció del món està determinada pels mitjans digitals com a llenguatge que modifica l’aparença de les formes. Dins d’aquesta concepció, Femenía aborda el camp digital amb obres que s’incrusten profundament entre els píxels i les vibracions lluminoses.

Leave a Reply

Your email address will not be published.