fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies amplia horaris i activitats durant Setmana Santa

La Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies amplia horaris i activitats durant Setmana Santa

El Oceanogr脿fic ha preparat emocionants experi猫ncies en les quals con猫ixer de prop les tortugues i poder viure 鈥200 milions d’anys en un dia鈥.

La Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies amplia horaris i activitats amb motiu de les vacances de Setmana Santa. El Museu dels Ci猫ncies estar脿 obert de 10.00 a 19.00 hores igual que el Hemisf猫ric amb sessions des de les 11.00 fins a les 20.00 hores. Els dies 7 i 8 d’abril el Museu tancar脿 a les 21.00 hores igual que el Hemisf猫ric que amplia sessions fins a aquesta hora.

Del 4 al 17 d’abril, el Museu dels Ci猫ncies ofereix una programaci贸 especial per als tallers de ‘Ci猫ncia a escena’. El p煤blic visitant pot triar entre diferents experiments en directe i el preu per a assistir a aquestes demostracions cient铆fiques 茅s de 3,5 euros per persones sense necessitat de comprar l’entrada general al Museu. Tots els dies hi ha sessions de ‘Qu铆mica en acci贸’ a les 11.30 i 17.00 hores (a les 11.00 i 16.00 hores el 7 i 8 d’abril), Ci猫ncia invisible’ a les 18.00 hores, ‘SOS Planeta’ a les 13.00 hores (a les 17.00 hores el 7 i 8 d’abril) i ‘Cient铆fic per un dia’ a les 10.30 h i 16.00 hores (a les 12.00 i 19.00 hores el 7 i 8 d’abril). L’estudi de televisi贸 ofereix el seu taller a les 13.00 hores els dies 5, 12 i 14 d’abril.

En la primera planta del Museu i incl貌s en l’entrada general, es troba el ‘Teatre de la Ci猫ncia’ on es representa l’obra de teatre musical cient铆fic ‘Ramona i Cajal’ i l’espectacle ‘Alt Voltatge’. Les fam铆lies amb nens de 3 a 8 anys podran gaudir de sessions de ‘L’Espai dels Xiquets’ des de les 10.00 hores fins al tancament del Museu dels Ci猫ncies, a excepci贸 de les 14.00 hores.

L’oferta durant aquests dies es completa amb les visites guiades a l’exposici贸 ‘Mart. La conquesta d’un somni’ a les 12.00 i 17.30 hores (a les 11.00, 13.15, 16.30 i 19.00 hores el 7 i 8 d’abril) i de ‘Play. M煤sica i ci猫ncia’ , a les 13.00 i 16.00 hores (a les 11.00, 13.00, 17.00 i 19.00 hores el 7 i 8 d’abril) . La mostra 鈥榁iral. Una experi猫ncia contagiosa鈥, en la primera planta, juntament amb els continguts de la tercera planta del Museu, ‘Gravetat Zero’, dedicada a la recerca espacial ‘Bosc de Cromosomes’ amb m茅s de cent jocs interactius, completen l’oferta muse铆stica.

Cartellera Hemisf猫ric

El Hemisf猫ric projecta la pel路l铆cula ‘Flying Monsters 3D’ que narra la hist貌ria dels pterosauris, les misterioses criatures que solcaven els aires quan els dinosaures caminaven sobre la terra. Tamb茅 la pel路l铆cula IMAX ‘Amazon Adventure’ una projecci贸 IMAX que relata la m铆tica expedici贸 protagonitzada pel naturalista angl猫s Henry Bates a mitjan segle XIX.

Altres propostes s贸n el documental de naturalesa 鈥極ceans. Our Blue Planet鈥, 鈥楲’escull encantat: Kaluoka鈥*hina 3D鈥 un espectacle d’entreteniment dirigit a tota la fam铆lia, la pel路l铆cula IMAX 鈥楽ecrets of the Universe鈥, 鈥楶lanet Power 3D. L’energia del planeta鈥, el programa de planetari en format fulldome ‘L’Univers de Escher鈥 i pel路l铆cula IMAX 鈥楧ream Big鈥.

Oceanogr脿fic

El Oceanogr脿fic ha preparat emocionants experi猫ncies per a aquesta Setmana Santa en les quals con猫ixer de prop les tortugues i poder viure 鈥200 milions d’anys en un dia鈥. Entre el seu gran ventall d’activitats tamb茅 destaca el 鈥楤ackstage Tour鈥; una oportunitat 煤nica en la qual descobrir els secrets del major aquari d’Europa i con猫ixer la labor que es duu a terme per a garantir el benestar de tots els animals que habiten en ell.

Amb 鈥楲a Mar a les teves mans鈥, el visitant podr脿 acostar-se a la biodiversitat de la mar Mediterr脿nia i les seves esp猫cies m茅s emblem脿tiques, a m茅s d’accedir a l’脌rea de Recuperaci贸 i Conservaci贸 d’Animals de la Mar (ARCA) on es recuperen les tortugues marines que ingressen gr脿cies a la col路laboraci贸 dels pescadors i que, quan es recuperen, tornen de nou a la mar.

I el Cinema en quatre dimensions, en el qual poder experimentar la sensaci贸 de baixar al fons dels oceans a trav茅s de les pel路l铆cules 鈥楲’Odissea de la tortuga鈥, 鈥20.000 lleg眉es de viatge submar铆鈥 i el documental 鈥楽harks鈥 de la BBC.

Tallers i visites guiades en Caixaforum Val猫ncia

Caixaforum Val猫ncia ha preparat un ventall d’activitats per a gaudir en fam铆lia amb propostes l煤diques i culturals, entre les quals destaca les visites guiades per a les exposicions que actualment acull el centre: 鈥楢pol路lo 11. L’arribada de l’home a la Lluna鈥 i 鈥楾attoo. Art sota la pell鈥. Totes les visites estaran guiades per educadors o mediadors amb l’objectiu d’aprofundir en el contingut de les exposicions i propiciar el di脿leg i el debat sobre els et-mes plantejats.

El centre cultural tamb茅 ha programat els tallers 鈥楧e la imaginaci贸 a la pantalla. Iniciaci贸 al cinema fant脿stic鈥, en el qual s’aprendran els recursos b脿sics del llenguatge audiovisual, i 鈥楨xplora: Els aut貌mats鈥, en el qual els participants podran meravellar-se amb aquests personatges mec脿nics, unint la tecnologia del passat amb la del present. Aix铆 mateix, la Fundaci贸 鈥榣a Caixa鈥, en col路laboraci贸 amb la Fundaci贸 Jos茅 Manuel Lara, organitza en Caixaforum Val猫ncia 鈥楶araules de Ci猫ncia鈥 cicle de confer猫ncies que busca acostar la ci猫ncia a la societat i oferir diferents recursos de divulgaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.