fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 commemorar脿 dem脿 el Dia d’Europa i posar脿 en valor la UE com a instrument per a multiplicar oportunitats

La Diputaci贸 commemorar脿 dem脿 el Dia d’Europa i posar脿 en valor la UE com a instrument per a multiplicar oportunitats

La lectura d’un manifest obrir脿 una completa jornada centrada en la recuperaci贸 del patrimoni com a valor per al desenvolupament.

La Diputaci贸 de Castell贸 commemorar脿 dem脿 el Dia d’Europa amb una completa programaci贸 institucional que pret茅n posar en valor la import脿ncia de la Uni贸 Europea per a Castell贸 com a instrument com煤 dels territoris a favor de multiplicar les seues oportunitats de desenvolupament i futur. No obstant aix貌, t茅 especial rellev脿ncia que es commemore esta data per part del Govern Provincial, capdavanter de l’Associaci贸 Internacional de Governs Locals Intermedis Partenalia, que reuneix a les prov铆ncies europees per a optimitzar els recursos d’Europa en benefici de prov铆ncies i municipis.

El vicepresident i diputat de Relacions Internacionals, Vicent Sales, ha posat en valor “la import脿ncia de commemorar una data com esta, ja que Europa ha suposat noves oportunitats per a la nostra terra des que fa 30 anys Espanya s’integrara com estat membre en la Uni贸. Des de llavors i fins ara, la prov铆ncia ha experimentat una notable transformaci贸 positiva en el seu desenvolupament, en bona part a causa del comprom铆s d’Europa amb Castell贸, i de Castell贸 amb Europa”.

La programaci贸 institucional comen莽ar脿 a les 9:30 hores amb la lectura del Manifest pel Dia d’Europa a c脿rrec del president de la Diputaci贸, Javier Moliner, un acte en el qual es desplegar脿 la bandera de la Uni贸 Europea i al que estan convidats tant els diferents partits pol铆tics de la Corporaci贸 Provincial com a representants institucionals de Castell贸. Posteriorment, un grup de m煤sics interpretar脿 l’Himne de l’Alegria en la Pla莽a de les Aules per a donar lloc minuts m茅s tard a la Jornada ‘La recuperaci贸 del patrimoni com a valor per al desenvolupament del territori’, com a part de la programaci贸 per l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.