fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 aprova les bases del seu concurs de fotografies del Bicentenari, dotat amb 4.000 euros per a premis

La Diputaci贸 de Castell贸 aprova les bases del seu concurs de fotografies del Bicentenari, dotat amb 4.000 euros per a premis

La convocat貌ria preveu la concessi贸 d’un primer premi de 1.000 euros, i altres dos de 600 euros i 300 euros respectivament, amb nou acc猫ssits i sengles guardons especials per a alumnes de Prim脿ria i Secund脿ria.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha aprovat les bases per les quals es regiran els premis del concurs de fotografia de medi natural ‘Natural铆zate’ que la instituci贸 posa en marxa amb motiu de la celebraci贸 del seu Bicentenari amb una dotaci贸 de 4.000 euros. Hi haur脿 3 premis, 9 acc猫ssits i dues modalitats extraordin脿ries per a alumnes de Prim脿ria i Secund脿ria. Les fotografies hauran de centrar-se en el medi natural de la prov铆ncia sense que municipis o persones siguen elements rellevants de la imatge.

A l’autor o autora de la fotografia guanyadora li correspondr脿 un premi de 1000 euros, 600 euros al segon i 300 al tercer. Cadascun dels acc猫ssits tindr脿 una remuneraci贸 de 200 euros i 150 euros els guanyadors de les convocat貌ries per a l’alumnat de Prim脿ria i Secund脿ria.

Podran participar amb una 煤nica imatge persones f铆siques nacionals o estrangeres. El termini de presentaci贸 d’originals ser脿 de 20 dies naturals a partir de la publicaci贸 de l’extracte de la convocat貌ria en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia.

Els originals podran presentar-se de manera telem脿tica a trav茅s de la seu electr貌nica, en el registre general de la Diputaci贸 o en les oficines d’assessorament a municipis dependents de la pr貌pia instituci贸 provincial.

Segons ha explicat la diputada de l’脿rea, Mar铆a Jim茅nez, l’objectiu 茅s 芦donar visibilitat al medi natural d’una prov铆ncia com la de Castell贸, plena de contrastos entre la costa i l’interior, les marjals i els secans, la Plana i les muntanyes, un valor intr铆nsec que volem posar en valor, difondre-ho i protegir-ho禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.