fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 defineix del 10 de mar莽 al 15 de juliol de 2021 els viatges del programa de vacances per a majors Castell贸 S猫nior

La Diputaci贸 de Castell贸 defineix del 10 de mar莽 al 15 de juliol de 2021 els viatges del programa de vacances per a majors Castell贸 S猫nior

La comissi贸 permanent del Patronat Provincial de Turisme aprova les bases de la nova convocat貌ria, que obrir脿 el termini per a preinscriure’s del 15 al 30 d’octubre a trav茅s de mitjans electr貌nics o per correu postal.

El Patronat Provincial de Turisme ha donat hui el vistiplau al calendari del programa de vacances per a majors Castell贸 S猫nior que la Diputaci贸 activar脿 durant 2021 amb l’objectiu de fer costat al sector tur铆stic provincial en l’actual context de crisi econ貌mica provocat per la pand猫mia de la Covid-19. Aix铆, la comissi贸 permanent del Patronat, presidida pel president de la Diputaci贸, Jos茅 Mart铆, ha aprovat per unanimitat la modificaci贸 de les bases, que suposa definir els torns vacances del 10 de mar莽 al 15 de juliol de 2021.

Jos茅 Mart铆, acompanyat per la diputada provincial, Virginia Mart铆, ha insistit en la “necess脿ria implicaci贸 del Patronat amb el sector tur铆stic, perqu猫 som conscients que cal activar les iniciatives que permeten pr茅mer l’activitat econ貌mica d’un dels sectors m茅s afectats per la Covid-19 com 茅s el del turisme”. Sobre este tema, recalca que, al costat del car脿cter social que acompanya a Castell贸 S猫nior, “s’uneix enguany el suport als nostres empresaris, perqu猫 considerem que, complint sempre les garanties sanit脿ries i d’higiene que marquen les administracions competents, este programa de vacances pot i deu desenvolupar-se”.

El termini d’inscripcions per al programa estar脿 obert entre el 15 i el 30 d’octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s’estructuren en 3 programes vacacionals diferents: “Vacances en la Costa de Castell贸”, “Rutes de Patrimoni Hist貌ric, Cultural i Natural” i “Estades en Balnearis”.

V脿ries s贸n les novetats d’enguany. Com apunta Virginia Mart铆, per primera vegada s’anul路la la inscripci贸 presencial en el registre del Palau Provincial, per la qual cosa tots els interessats hauran de fer-ho a trav茅s de mitjans electr貌nics o correu postal. “Creiem que 茅s la millor soluci贸 per a evitar primer cues innecess脿ries i, segon, eliminar la concentraci贸 de persones en l’actual situaci贸 sanit脿ria que ocasiona la pand猫mia”, destaca la diputada. Al costat d’aix貌, un altre dels importants canvis 茅s que les places s’assignaran per sorteig i no per ordre d’inscripci贸, com es feia fins hui.

Rutes de Patrimoni Hist貌ric, Cultural i Natural:

Es tracta d’una estada durant 3 dies / 2 nits en hotels situats en municipis de l’interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos tur铆stics on es realitzaran els esmorzars.

Estades en Balnearis:

Estada durant 8 dies/7 nits en hotels situats a la prov铆ncia de Castell贸 en el mateix municipi que el balneari de dest铆, amb entrada dissabte i eixida el dissabte seg眉ent. El paquet inclou r猫gim de pensi贸 completa, tres tractaments diaris m铆nims en balnearis d’aig眉es miner-medicinals de la prov铆ncia, un m铆nim d’una excursi贸 de migdia a recursos tur铆stics o municipis de Castell贸, i inclou el transport des de la capital de la Plana.

Preus de les places i cost per als usuaris

El cost de les places 茅s el seg眉ent:

-176 鈧 per pla莽a per al “Programa de Vacances en la Costa de Castell贸”.

-159,50 鈧 per pla莽a per a les “Rutes de Patrimoni Hist貌ric, Cultural i Natural”.

-447,50 鈧 per pla莽a per a les “Estades en Balnearis”.

El Patronat Provincial de Turisme contribueix a finan莽ar part del cost dels viatges a trav茅s de subvencions “en esp猫cie”, sent a c脿rrec de les persones benefici脿ries els seg眉ents imports segons el programa seleccionat:

-80 鈧 (IVA incl貌s) per pla莽a per al “Programa de Vacances en la Costa de Castell贸”. Tot incl貌s.

-50 鈧 (IVA Incl貌s) per pla莽a per a les “Rutes de Patrimoni Hist貌ric, Cultural i Natural”. Tot incl貌s.

-125 鈧 (IVA Incl貌s) per pla莽a per a les “Estades en Balnearis”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.