fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 dissenya la carta als Reis Mags perqu猫 els xiquets de la prov铆ncia demanen els seus regals per Nadal

La Diputaci贸 de Castell贸 dissenya la carta als Reis Mags perqu猫 els xiquets de la prov铆ncia demanen els seus regals per Nadal

La instituci贸 oferix als municipis de menys de 20.000 habitants un model de carta que ajudar脿 als xiquets i xiquetes de la prov铆ncia a plasmar els seus desitjos per a estes festes.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha dissenyat una carta especial perqu猫 els xiquets i xiquetes de la prov铆ncia poden demanar els seus joguets i enviar totes les seues peticions a les seues Majestats els Reis Mags. La missiva, amb un disseny alegre i divertit, permetr脿 recollir aix铆 els desitjos dels m茅s xicotets de la casa, que aix铆 podran plasmar sobre el paper tots aquells regals que m茅s il路lusi贸 els fa per a estes festes.

La instituci贸 provincial ha rem猫s ja una notificaci贸 als ajuntaments dels municipis de menys de 20.000 habitants perqu猫 sol路liciten totes les cartes que necessiten per a repartir-les entre les fam铆lies que vulguen comptar amb elles, alguna cosa que sense dubte permet que tots els pobles puguen disposar d’una carta especial per als Reis Mags. De moment s贸n ja uns 30 els municipis que s’han interessat, per la qual cosa ja s’han encarregat prop de 7.000 cartes.

La Diputaci贸 de Castell贸, per part seua, disposa tamb茅 de models de carta, en castell脿 i valenci脿, en el propi Palau Provincial, que estan a l’abast de la m脿 dels xiquets i xiquetes de Castell贸 i prov铆ncia. A m茅s, a partir d’este dilluns 16 de desembre es podr脿 descarregar des de la p脿gina web www.dipcas.es, de la mateixa manera que es podr脿 depositar en una urna perqu猫 puguen remetre’s totes de manera directa a les seues Majestats d’Orient.

Leave a Reply

Your email address will not be published.