fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló dissenya la carta als Reis Mags perquè els xiquets de la província demanen els seus regals per Nadal

La Diputació de Castelló dissenya la carta als Reis Mags perquè els xiquets de la província demanen els seus regals per Nadal

La institució oferix als municipis de menys de 20.000 habitants un model de carta que ajudarà als xiquets i xiquetes de la província a plasmar els seus desitjos per a estes festes.

La Diputació de Castelló ha dissenyat una carta especial perquè els xiquets i xiquetes de la província poden demanar els seus joguets i enviar totes les seues peticions a les seues Majestats els Reis Mags. La missiva, amb un disseny alegre i divertit, permetrà recollir així els desitjos dels més xicotets de la casa, que així podran plasmar sobre el paper tots aquells regals que més il·lusió els fa per a estes festes.

La institució provincial ha remès ja una notificació als ajuntaments dels municipis de menys de 20.000 habitants perquè sol·liciten totes les cartes que necessiten per a repartir-les entre les famílies que vulguen comptar amb elles, alguna cosa que sense dubte permet que tots els pobles puguen disposar d’una carta especial per als Reis Mags. De moment són ja uns 30 els municipis que s’han interessat, per la qual cosa ja s’han encarregat prop de 7.000 cartes.

La Diputació de Castelló, per part seua, disposa també de models de carta, en castellà i valencià, en el propi Palau Provincial, que estan a l’abast de la mà dels xiquets i xiquetes de Castelló i província. A més, a partir d’este dilluns 16 de desembre es podrà descarregar des de la pàgina web www.dipcas.es, de la mateixa manera que es podrà depositar en una urna perquè puguen remetre’s totes de manera directa a les seues Majestats d’Orient.

Leave a Reply

Your email address will not be published.