fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 mostra el seu suport al sector cer脿mic refor莽ant la seua pres猫ncia a Cevisama

La Diputaci贸 de Castell贸 mostra el seu suport al sector cer脿mic refor莽ant la seua pres猫ncia a Cevisama

Fins a 19 municipis del cl煤ster cer脿mic de la prov铆ncia assistiran sota el paraigua de la instituci贸 provincial.

La Diputaci贸 de Castell贸 mant茅 ferm el seu suport al sector cer脿mic i un exemple d’aix貌 茅s la seua pres猫ncia en la fira Cevisama que se celebra del 27 de febrer al 3 de mar莽 en Fira Val猫ncia on seran present fins a 19 municipis del cl煤ster cer脿mic provincial. Referent a aix貌, el president Jos茅 Mart铆 ha volgut destacar que “des de la Diputaci贸 de Castell贸 hem estat des del minut zero donant suport a les empreses cer脿miques i hem impulsat la campanya de sensibilitzaci贸 ‘Salvem la cer脿mica’ amb la qual hem obtingut bons resultats per a un sector clau a la nostra prov铆ncia”.

Els municipis que assistiran a Cevisama de la m脿 de la instituci贸 provincial s贸n: Onda, Nules, la Vall d’Alba, Almassora, Moncofa, Ribesalbes, Castell贸, Sant Joan de Mor贸, Betx铆, Borriana, Xilxes, Cabanes, Figueroles, Vilafam茅s, l’Alcora, Vila-real, Llucena i la Vall d’Uix贸.

Mart铆 ha destacat que el suport de la instituci贸 p煤blica ha sigut important “per a aconseguir ajudes i incloure les frites, esmalts i colorants cer脿mics en aquestes ajudes”. “Ara 茅s el moment d’estar en Cevisama, que 茅s el certamen l铆der del sector cer脿mic, i mostrar tot el potencial de les nostres empreses i municipis”, ha afegit Mart铆.

Cal assenyalar que, durant els dies de fira, l’estand de la Diputaci贸 de Castell贸 acollir脿 la presentaci贸 de diversos projectes dels municipis assistents, aix铆 com la presentaci贸 del Concurs de Regeneraci贸 Urbana (CRU).

Referent a aix貌, Mart铆 ha afirmat que per a la Diputaci贸 de Castell贸 “茅s imprescindible donar suport institucional als sectors productius m茅s importants de la prov铆ncia amb l’objectiu de continuar generant noves oportunitats en el nostre territori. Entre ells, la ind煤stria cer脿mica ha sigut i 茅s un dels motors vitals de l’economia provincial i de la creaci贸 de riquesa i ocupaci贸. Per aix貌, treballem per a fomentar l’煤s del producte cer脿mic castellonenc com un material de primera qualitat amb enormes possibilitats en la seua aplicaci贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.