fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 obri el termini per a la sol路licitud d’ajudes a associacions taurines de la prov铆ncia

La Diputaci贸 de Castell贸 obri el termini per a la sol路licitud d’ajudes a associacions taurines de la prov铆ncia

Es tracta d’una l铆nia dotada amb 90.000 euros, dels quals 80.000 euros es destinaran a l’organitzaci贸 de festejos i 10.000 euros a activitats de car脿cter cultural, com a publicacions, exposicions o confer猫ncies.

El Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP) ha publicat la convocat貌ria d’ajudes de l’脿rea de Cultura per a associacions taurines, que compta amb una dotaci贸 de 90.000 euros en els pressupostos de la Diputaci贸 de Castell贸. Segons consta en l’anunci del BOP, 80.000 euros es destinaran a finan莽ar l’organitzaci贸 i realitzaci贸 de festejos taurins i 10.000 euros en la publicaci贸 de revistes o fullets, confer猫ncies o exposicions taurines. Les associacions interessades poden presentar la seua sol路licitud fins a principis de maig.

Aquesta l铆nia d’ajudes compta amb dues modalitats. La primera, per a la qual s’han consignat 80.000 euros, contempla la compra, lloguer i transport de caps de bestiar; l’adquisici贸 de mitjans materials; la contractaci贸 de serveis espec铆fics per a realitzar l’activitat, i la publicitat i difusi贸 del festeig. Per a aquest sup貌sit, la subvenci贸 m脿xima per a cada associaci贸 no podr脿 superar els 5.000 euros.

La segona modalitat, dotada amb 10.000 euros, 茅s per al finan莽ament de publicacions, revistes, exposicions, confer猫ncies i activitats an脿logues sobre la cultura taurina. Cada entitat podr脿 presentar una sol路licitud a trav茅s de la seu electr貌nica de la Diputaci贸 de Castell贸 (https://dipcas.sedelectronica.es/).

Leave a Reply

Your email address will not be published.