Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló organitza una jornada per a coordinar les bones pràctiques en la seguretat dels grans esdeveniments

La Diputació de Castelló organitza una jornada per a coordinar les bones pràctiques en la seguretat dels grans esdeveniments

A través de la seua oficina Europe Direct acosta els recursos de la UE i posarà en comú estratègies per a entrar en l’Horitzó 2020.

La Diputació de Castelló ha organitzat una jornada de treball per a analitzar i establir noves estratègies que permeten millorar la seguretat en els grans esdeveniments, alguna cosa que interessa molt en una província en la qual s’organitzen alguns dels festivals musicals més multitudinaris de tota Europa. Així, la nova oficina Europe Direct Castelló de la Diputació acostarà a tots els implicats en l’organització de grans esdeveniments de la província els recursos UE per a la seguretat en estos macroeventos.

Serà en la jornada ‘Finançament Europeu: Reptes i solucions per a la seguretat grans esdeveniments’ que es realitzarà el pròxim 24 de setembre de 10:00 a 14:00 hores en l’edifici Noves Dependències de la Diputació. Serà una gran trobada en el qual organitzadors, municipis, professionals i altres implicats en la realització de grans esdeveniments en la província posaran en comú estratègies i bones pràctiques en l’organització de seguretat per a estos esdeveniments.

El vicepresident primer i diputat de Relacions Internacionals, Vicent Sales, ha explicat que “en la sessió s’explicaran les possibilitats de finançament que ofereix el programa europeu ‘Societats Segures’ d’Horitzó 2020 i, especialment, es donaran les claus per a afrontar amb èxit la convocatòria de propostes previstes per a 2019. És una gran eina per a millorar les oportunitats i filtrar informació i recursos de la UE en clau local”.

En aqueix sentit, Sales ha incidit que “posem tots els instruments possibles perquè els municipis, empreses i ciutadans de la província aprofiten cada euro que posa la Unió Europea a la seua disposició. En este cas, amb organitzadors de festivals i també de grans competicions esportives que són els dos tipus de grans esdeveniments que predominen en la província, doncs cal recordar que tenim en el FIB, el Rototom i l’Arenal Sound tres dels festivals més multitudinaris d’Espanya. I també amb competicions com la Penyagolosa Trails, amb gran recorregut i participació, són exemples d’èxit en la nostra província”.

Cal tenir en compte que en acabar la sessió a les 14:00 hores s’habilitarà un espai per a la resolució de dubtes sobre propostes de projectes per a la convocatòria 2019 del programa ‘Societats Segures, HORITZÓ 2020 amb la delegada nacional del programa. Aquelles entitats interessades hauran de sol·licitar l’entrevista prèviament en el mail ttena@dipcas.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.