fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 fomentar脿 la celebraci贸 de m茅s fires de producte en els pobles a trav茅s de Castell贸 Ruta de Sabor

La Diputaci贸 fomentar脿 la celebraci贸 de m茅s fires de producte en els pobles a trav茅s de Castell贸 Ruta de Sabor

El Govern Provincial articula la cessi贸 de carpes, mobiliari i cuina port脿til als municipis per a impulsar este tipus d’esdeveniments.

La Diputaci贸 de Castell贸 fomentar脿 la celebraci贸 de m茅s fires de producte gastron貌mic com a reclam tur铆stic en els pobles a trav茅s de la seua marca Castell贸 Ruta de Sabor d’acord al seu objectiu de crear noves oportunitats econ貌miques i de futur en la prov铆ncia. Aix铆, el Govern Provincial treballa en l’articulaci贸 d’un sistema de cessi贸 de carpes, mobiliari i cuina port脿til als municipis amb tal d’impulsar estos esdeveniments com a importants reclams tur铆stics i de posicionament dels productes agroalimentaris de la prov铆ncia en el mercat.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha assegurat que “volem fomentar este tipus d’esdeveniments com a motors dinamitzadors de l’activitat tur铆stica en els pobles de la prov铆ncia, i a vegades el cost de llogar este tipus d’elements es converteix en un impediment perqu猫 els ajuntaments els duguen a terme. Aix铆 que hem articulat un sistema pel qual a partir del pr貌xim estiu, tots aquells municipis que aix铆 ho consideren podran tenir este material de la Diputaci贸 a trav茅s de la seua sol路licitud mitjan莽ant una inst脿ncia que es regir脿 per unes bases que s’hauran de complir”.

I 茅s que cal tenir en compte que la Diputaci贸 contempla les fires, f貌rums i les jornades gastron貌miques com a eines necess脿ries de posicionament per a millorar el consum dels productes aut貌ctons de la prov铆ncia, i la pres猫ncia de la marca 茅s clau per a identificar estos productes.

“En les diferents reunions sectorials que mantenim peri貌dicament amb els productors ens transmeten la seua satisfacci贸 pel bon resultat que donen estes fires en la venda i coneixement del producte”, ha indicat el diputat.

Cal tenir en compte que la Diputaci贸 ha impulsat recentment el Mercat de la T貌fona a Castell贸, i ha col路laborat amb la fira gastron貌mica d’Alcal脿 de Xivert-Alcossebre i la Fira de la Carxofa de Benicarl贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.