fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 impulsa el lideratge empresarial femen铆 amb l’II Leader Summit com a part de la seua aposta per l’ocupaci贸

La Diputaci贸 impulsa el lideratge empresarial femen铆 amb l’II Leader Summit com a part de la seua aposta per l’ocupaci贸

El Govern Provincial desenvolupa un pla espec铆fic de foment de l’ocupaci贸 femenina com a part de la seua campanya “Repoblem”.

La Diputaci贸 de Castell贸 col路labora amb la celebraci贸 de la trobada de lideresses empresarials ‘II Leader Summit’ que organitza a Castell贸 l’Associaci贸 Networking Directives Castell贸 i conclou avui en el CdT de Castell贸. La implicaci贸 del Govern Provincial en aquesta jornada forma part del treball que est脿 desenvolupant a favor de l’ocupaci贸 en la prov铆ncia, i especialment el seu foment entre la poblaci贸 femenina dels municipis castellonencs amb la campanya ‘Repoblem’.

El diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, ha posat en valor “la iniciativa d’aquest col路lectiu per realitzar la trobada de lideresses empresarials a Castell贸, per a seguir fomentant la visibilitat i oportunitats de les dones empres脿ries i directives al capdavant de companyies generadores d’ocupaci贸 a Castell贸”.

Des de l’Estrat猫gia Provincial tamb茅 tenim un programa, ‘Emprendre i Dirigir en Femen铆’ que contempla trobades i treball en xarxa entre totes aquestes dones per a fomentar les seues oportunitats de desenvolupament professional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.