fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 impulsa la Fira d’Art Contemporani MART amb la presentaci贸 del cat脿leg ‘RESSONS de MART’

La Diputaci贸 impulsa la Fira d’Art Contemporani MART amb la presentaci贸 del cat脿leg ‘RESSONS de MART’

El Govern Provincial recopila les exposicions del seu espai Cultural Obert com el millor aparador de l’art provincial.

La Diputaci贸 de Castell贸 rellan莽a la Fira Internacional d’Art Contemporani de Castell贸 (MART) a trav茅s de la publicaci贸 del cat脿leg ‘RESSONS de MART’ que ha presentat el vicepresident primer i diputat de Cultura, Vicent Sales. A trav茅s d’esta nova publicaci贸, el Govern Provincial posa negre sobre blanc una recopilaci贸 de les exposicions que ha dut a terme en l’Espai Cultural Obert (RESS脪) de les Aules com el millor aparador de l’art contemporani provincial.

“Es tracta d’una recopilaci贸 del que ha donat de si la sala d’este Centre Cultural Provincial en el qual ens trobem, despr茅s de l’acord de col路laboraci贸 entre la Diputaci贸 de Castell贸 i la direcci贸 art铆stica de la Fira d’Art Contemporani MART, ac铆 representada per Joan Feliu. Arriba el moment de fer balan莽 del qual s’ha viscut entre estes parets, i quines s贸n les millors forma de fer-ho que deixar const脿ncia amb este cat脿leg que d贸na fe de l’elevat nivell art铆stic oferit durant les 煤ltimes sis exposicions produ茂des per la Diputaci贸 i comissariades per l’equip de MART”.

Cal tenir en compte que en estes sis exposicions han participat un total de 16 artistes de diversos estils creatius, amb diferents proced猫ncies en conjunci贸 perfecta amb destacats artistes de la prov铆ncia que es mouen, amb 猫xit, en espais d’avantguarda a nivell nacional i internacional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.