Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació impulsa la Fira MART més enllà de la contemplació artística i com una atractiva experiència d’oci

La Diputació impulsa la Fira MART més enllà de la contemplació artística i com una atractiva experiència d’oci

Dijous que ve comença esta fira que recolza el Govern Provincial per posicionar Castelló en l’àmbit artístic nacional.

La Diputació de Castelló impulsa la Fira MART més enllà de la contemplació d’art contemporani i com una experiència d’oci que aglutina diferents expressions artístiques. Dijous que ve dia 16 de novembre començarà a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló la que és ja la fira més important d’art contemporani a la Comunitat Valenciana i que concentrarà un complet programa d’activitats fins al pròxim dia 19, posicionant a Castelló com a epicentre artístic contemporani durant uns dies.

El vicepresident de la Diputació i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha descrit MART com “l’oportunitat de gaudir a Castelló d’una proposta cultural de primer nivell, aglutinant diferents expressions artístiques que permetran una experiència que va més enllà de contemplar art i fa partícip al visitant en concerts musicals, performances i altres expressions que faran d’esta fira un gran atractiu d’oci”.

La veritat és que la Fira MART 2017 té un programa complementari realment ambiciós i singular. MarteLab, MarteMusic, MarteEditorial i MarteSocial són els diferents espais entre els quals el públic pot moure’s al llarg de quatre dies, per conèixer les propostes culturals més avantguardistes, absurdes i variades del moment.

“Una completa programació que està pensada per ser la més atractiva per recaptar la visita de centenars de persones i que siga una oferta de primer nivell, una gran dinamitzadora també de l’activitat a Castelló durant estos dies”, ha assenyalat Salis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.