fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 programa per a dem脿 ‘Il segreto de Susanna W. Ferrari’ dins de l’I Festival Benafigos Arts

La Diputaci贸 programa per a dem脿 ‘Il segreto de Susanna W. Ferrari’ dins de l’I Festival Benafigos Arts

脡s el tercer concert i ser脿 interpretat per Teresa Alberto, Pedro Quiralte-G贸mez, Francisco Cholvi i Jorge S谩nchez Garc铆a.

El suport de la Diputaci贸 de Castell贸 a la programaci贸 cultural per a dinamitzar les activitats tur铆stiques este estiu tenen dem脿 un nou cap铆tol amb el tercer concert de l’I Festival Benafigos Arts. Dins de la seua campanya #Elveranodetuvida, dem脿 a les 19.30 hores, la Pla莽a de l’Esgl茅sia de Benafigos acollir脿 la interpretaci贸 de ‘Il segreto de Susanna W. Ferrari’.

Ser tracta d’un concert l铆ric de primer nivell, que ser脿 interpretat per Teresa Alberto, Pedro Quiralte-G贸mez, Francisco Cholvi i Jorge S谩nchez Garc铆a, i amb l’adre莽a d’Inma Sancho. Despr茅s de dos concerts celebrats ja, la previsi贸 茅s la d’atraure a un total de 2.000 persones perqu猫, a trav茅s d’este festival coneguen tota l’oferta gastron貌mica i cultural tant de Benafigos com de la comarca.

El vicepresident primer i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha assegurat que “el Benafigos Arts comparteix els principis amb els quals treballem des de la Diputaci贸, amb l’objectiu d’oferir un producte cultural de qualitat, per a dinamitzar i donar a con猫ixer el nostre territori i com a motor dinamitzador i generador d’oportunitats de futur per als nostres pobles. Sumarem esfor莽os entre totes les parts perqu猫 la seua primera edici贸 siga un 猫xit i aconseguisca posicionar-se com una oferta complement脿ria de qualitat per a les milers de persones que ens visiten durant l’estiu”.

Com ja va destacar el bar铆ton castellonenc Pedro Quiralte, un dels art铆fexs d’este festival, “a m茅s de programar una s猫rie de concerts de primer nivell, amb varietat en els g猫neres, hem estudiat tota l’oferta tur铆stica que tenim en el municipi per a poder atendre als visitants i que esta convocat貌ria servisca per a dinamitzar aqueixos establiments de Benafigos. Posem en valor com la m煤sica cl脿ssica pot atraure a un turisme de qualitat a l’interior de la nostra prov铆ncia, i per a莽貌 cada concert 茅s una gran oportunitat per als visitants de Castell贸”.

Cal tenir en compte que cadascun dels concerts va precedida d’una explicaci贸 amb tal de contribuir a l’enteniment de les obres i d’enriquir l’experi猫ncia d’assistir a cadascun dels concerts. Dem脿 dissabte ser脿 Rafael Lloret el que fa莽a la presentaci贸 a les 19 hores en la Pla莽a de l’Esgl茅sia de Benafigos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.