Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació promociona la marca ‘Castelló, escenari esportiu’ en la fira mundial més gran de les carreres de muntanya

La Diputació promociona la marca ‘Castelló, escenari esportiu’ en la fira mundial més gran de les carreres de muntanya

Mostra en el ‘Saló Ultra Trail Mont Blanc’ l’oferta provincial amb la Penyagolosa Trails com a gran reclam d’esport i turisme.

La Diputació de Castelló es troba en Chamonix estos dies potenciant la promoció de la província com el millor escenari esportiu en la més important fira mundial de les carreres de muntanya, el Salon Ultra Trail Mont Blanc. Esta acció conjunta del Patronat Provincial de Turisme i l’àrea d’Esports de la Diputació està mostrant la inigualable oferta provincial, amb la Penyagolosa Trails com a gran reclam de l’estratègia de turisme i esport provincial.

Amb este objectiu, el diputat d’Esports, Luis Martínez, s’ha traslladat fins a Chamonix de la mà de Penyagolosa Trails HG, amb el seu director Tico Cervera al capdavant, per a emprar l'”immillorable aparador que ens brinda el Mont Blanc per a posicionar la província en el circuit esportiu internacional i com un dels millors escenaris esportius a l’aire lliure del Mediterrani”.

Per a açò, des d’ahir i fins dissabte que ve, l’expedició provincial ha tancat una completa agenda de treball amb reunions amb els principals turoperadores especialitzats en esports, així com amb els organitzadors de les principals proves esportives de muntanya, amb l’objectiu d’atraure a més esportistes internacionals a Castelló.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, que ha acompanyat també als corredors provincials que competiran en la UTMB Mont Blanc, ha assegurat que “ells són els nostres millors prescriptors esportius”. Respecte a la fira, ha explicat que “la marca ‘Castelló, escenari esportiu’ ja té una gran implantació i prestigi a nivell europeu. També, hem donat a conèixer les dates de la Penyagolosa Trails, que se celebrarà el 13 i 14 d’abril de 2019. També hem estat amb els directius de la Ultra Trail World Tour per a seguir consolidant la marca i la destinació Castelló com el territori més adequat per al món del trail, tant en l’àmbit nacional com l’internacional”.

Martínez ha estat treballant juntament amb Cervera promocionant no solament la Penyagolosa Trails, sinó altres proves de muntanya com la Gegant de Pedra. “Encara que Penyagolosa Trails és la punta de llança de l’estratègia empresa pel Govern Provincial per a fer del turisme esportiu un generador d’oportunitats per als nostres pobles i un focus d’atracció turístic para milers de potencials turistes de tot el món, tenim altres circuits i carreres que allarguen molt la temporada turística”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.