Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació reforça la projecció turística de l’Entrada de Bous i Cavalls de Sogorb

La Diputació reforça la projecció turística de l’Entrada de Bous i Cavalls de Sogorb

Moliner assisteix als festejos per a la promoció dels quals el Govern Provincial concedeix a l’Ajuntament una ajuda de 12.600 euros.

La Diputació de Castelló reforça la projecció turística de l’Entrada de Bous i Cavalls de Sogorb d’acord al seu compromís amb la posada en valor de les tradicions no solament com a element cultural, sinó també per a seguir generant noves oportunitats de riquesa i futur en els pobles. Així, el Govern Provincial ha revalidat el seu compromís amb aquesta Festa declarada d’Interès Turístic Internacional des de 2005 i ha concedit una ajuda de 12.600 euros a l’Ajuntament per a impulsar la seua promoció.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha assistit avui als festejos i ha assenyalat que “aquesta setmana la província de Castelló mira amb orgull i admiració la festa d’Entrada de Bous i Cavalls de Sogorb, una festa única que projecta al món les nostres tradicions i genera riquesa en la nostra terra”.

Així, Moliner ha assegurat que “l’Entrada de Bous i Cavalls de Sogorb és un exemple clar de com la cura de les nostres tradicions i cultura reverteix en riquesa i turisme per als nostres pobles. Centenars de persones vingudes de tot el món gaudeixen aquests dies d’una tradició única que és el reclam per a donar a conèixer la nostra terra, omplir els establiments i generar moltíssima activitat en la zona”.

Cal recordar que com a part del suport de la Diputació a les Festes declarades d’Interès Turístic, el Govern Provincial subvencionarà la promoció de festes de fins a 18 pobles de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.