fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació ultima l’espectacular Concert de Nadal de matí a les Aules amb l’Orquestra Lírica de Castelló

La Diputació ultima l’espectacular Concert de Nadal de matí a les Aules amb l’Orquestra Lírica de Castelló

Més de 60 músics oferiran un programa musical de primer nivell a peu de carrer a la Plaça de les Aules enfront del Palau Provincial.

La Diputació de Castelló oferirà al costat de l’Orquestra Lírica de Castelló un espectacular Concert de Nadal demà diumenge dia 3 a les 18:30 hores. Més de 60 músics de la formació castellonenca oferiran un programa musical de primer nivell a peu de carrer, a la Plaça de les Aules enfront del Palau Provincial, obert a totes les persones que vulguen gaudir-ho.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “este any hem volgut avançar-nos una mica al Nadal i regalar als castellonencs este magnífic concert. És un regal per als sentits, per sentir-nos més orgullosos del talent dels nostres músics.

En este sentit, Sales ha explicat que “és temps de gaudir de les coses bones que ens ofereix el Nadal i esta terra, i també de començar a creure’ns una mica més tot el potencial de Castelló i de la nostra gent. Demà tindrem una bona mostra d’això. Espere que tots els castellonencs que puguen acostar-se gaudisquen d’este concert únic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.