fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La falla Centre Espanya guanya el primer premi del XIII Concurs Teatral en Valencià

La falla Centre Espanya guanya el primer premi del XIII Concurs Teatral en Valencià

L’entrega de premis ha tingut lloc este 10 de març al Teatre Payà.

Este 10 de març a les 19.00 h de la vesprada va tenir lloc en el Teatre Payà de Borriana, l’entrega de premis del XIII Concurs Teatral en Valencià 2019, el qual va reunir a molta gent per tal de disfrutar dels diferents sainets oferts per les diverses comissions falleres.

La falla guanyadora d’esta edició ha sigut Centre Espanya amb la seua obra “Malpensa i no encertaràs”. A més, també ha sigut premiada pel millor escenari, vestuari i guió.

El segon lloc se l’ha emportat la falla Plaça Chicharro amb l’obra “Revista el Templat”; el tercer lloc ha sigut per la falla Barri d’Onda amb “50 sombres de vell” i finalment en quarta posició ha quedat la falla Barri la Vila amb “El tio estraperlo”.

Pel que fa al premi al millor actor d’esta edició, ha estat per Nacho José de la Falla Centre Espanya, mentre que Meritxell Navarro, de la comissió de La Vila, ha estat premiada com a millor actriu d’enguany. A més, Vicente García ha estat guardonat per la millor direcció realitzada.

D’altra banda, el millor actor i actriu de repartiment han sigut Juanjo Bellés, de la falla Chicharro, i Iris Moreno, de la falla La Vila.

Este any, sis comissions falleres han sigut les participants en este concurs teatral que se celebra cada any organitzat per la Federació de Falles de Borriana: la Falla la Mercè, Caçadors, Barri la Vila, Centre Espanya, Barri d’Onda i Plaça Chicharro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.