fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La festa popular de l’Aquarun torna a l’esplanada del port de Benicarl贸 el 8 d’agost

La festa popular de l’Aquarun torna a l’esplanada del port de Benicarl贸 el 8 d’agost

La competici贸 es repr茅n despr茅s de tres anys de suspensi贸. El circuit transcorrer脿 per la zona portu脿ria, la zona m茅s interior de la platja del Morrongo i el port n脿utic. Inscripcions obertes fins al 4 d’agost.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benicarl贸, Fernando Jovan铆, acompanyat del president del Club Triatl贸 Basiliscus, Vicent Prats, i el director t猫cnic de la cursa, Jes煤s Beltr谩n, ha presentat avui la cinquena edici贸 de l’Aquarun, una cursa de car脿cter eminentment popular que es repr茅n despr茅s de tres anys amb la voluntat de fomentar la pr脿ctica de l’esport a l’estiu i de dinamitzar la zona portu脿ria de Benicarl贸.

芦脡s un orgull recuperar aquesta cursa 鈥攈a dit el regidor鈥 perqu猫 suposa una aposta decidida per l’esport popular, l’esport de base i, en definitiva, pel foment de l’activitat f铆sica, fins i tot a l’estiu禄. Jovan铆 ha agra茂t tot el treball previ realitzat per tal d’organitzar la competici贸 芦especialment a la Direcci贸 General de Ports i a tot el voluntariat, sense el qual aquesta cursa no seria possible禄.

L’aquatl贸 es disputar脿 el diumenge 8 d’agost, amb un circuit que transcorrer脿 per la zona portu脿ria i la zona n脿utica. Els participants adults hauran de nadar 1,2 quil貌metres a la platja del Morrongo i despr茅s afrontar una cursa a peu de 6 quil貌metres pel recinte del port de Benicarl贸.

Aix铆 i tot, at茅s el car脿cter participatiu i popular d’aquesta competici贸, les dist脿ncies es modificaran en funci贸 de cadascuna de les 6 categories establertes i, a m茅s, els adults podran competir en format de relleus, de manera que un participant podr脿 optar per la nataci贸 i l’altre per la cursa a peu.

El president del Club Triatl贸 Basiliscus s’ha mostrat conven莽ut de la necessitat d’aquest tipus de proves 芦per a comen莽ar a introduir la pr脿ctica de l’esport entre les categories inferiors禄, i ha destacat la 芦il路lusi贸 amb qu猫 el club ha repr茅s l’organitzaci贸 de curses competitives禄.

El director t猫cnic de la cursa ha recordat que les inscripcions per a participar estaran obertes fins al 4 d’agost al web www.hj-crono.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.