fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Fira de la Taronja se suma a les Jornades Gastron貌miques POP d’Ashotur

La Fira de la Taronja se suma a les Jornades Gastron貌miques POP d’Ashotur

La regidora Sara Us贸 destaca la import脿ncia de 鈥減romocionar el consum d’un producte tan de Castell贸 com les taronges鈥

La Fira de la Taronja se suma un any m茅s a les Jornades Gastron貌miques POP per a promocionar els plats de cullera organitzades per la patronal tur铆stica Ashotur. Els productors citr铆coles participants en la Fira de la Taronja promoguda per la Regidoria d’Agricultura aporten taronges de Castell贸 als 18 restaurants participants en aquestes jornades dedicades a plats de cullera perqu猫 elaboren les postres. 鈥淨ue les taronges de Castell贸 s’associen a unes jornades gastron貌miques dedicades a plats de cullera m茅s tradicionals 茅s una excel路lent oportunitat de promocionar el consum d’un producte tan de Castell贸 com les taronges鈥, ha destacat la regidora d’Agricultura, Sara Us贸.

Aquesta segona edici贸 de les Jornades Gastron貌miques POP compta amb la participaci贸 de 18 restaurants de Castell贸 i el Grau que ofereixen men煤s especials a un preu 煤nic de 15 euros, que consten de diversos entrants o un segon, plat principal que ser脿 una olla, i unes postres elaborades amb taronja. 鈥淒es de la Fira de la Taronja es tornen a sumar perqu猫 entenem que 茅s una manera de promocionar els nostres productes, posar en valor la nostra gastronomia i fomentar la cultura dels productes de km 0鈥, ha insistit Us贸.

Les Jornades Gastron貌miques POP naixen amb l’objectiu de donar a con猫ixer l’oferta gastron貌mica dels restaurants de la capital de la Plana, fomentar la cultura de la cuina de cullera i la recuperaci贸 de plats tradicionals de la nostra gastronomia aut貌ctona i incentivar el consum entre clients i turistes que visiten un de les principals destinacions tur铆stiques de la Comunitat Valenciana i pretenen oferir als clients una experi猫ncia gastron貌mica de qualitat en les quals prevalen els ingredients locals tant en els plats de cullera com en els entrants i les postres, segons explica Ashotur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.