Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Fira d’Onda 2019 presenta una programació cultural repleta de concerts, orquestres, teatre i musicals

La Fira d’Onda 2019 presenta una programació cultural repleta de concerts, orquestres, teatre i musicals

El primer dissabte de Fira actuarà Llum Casal en un concert benèfic amb motiu de la investigació contra el càncer.

La Fira d’ Onda 2019 presenta una programació cultural extensa i rica en concerts, orquestres, teatre, musicals i homenatges concentrats en una setmana, del 18 al 27 d’octubre.

La regidora de Cultura i Festes, María Prada de Conflent ha destacat de les festes que “estan dissenyades perquè el públic de totes les edats gaudisca, i se senta partícip de la tradició i cultura que abasta la nostra ciutat”.

El primer dissabte de fira a les 23.00 hores en el Recinte de Festes actuarà Llum Casal amb la seua gira “Què corri l’aire”, qui oferirà un concert benèfic amb motiu de la recerca contra el càncer. Un altre dels concerts més esperats és el de Marea, el dissabte 26 a les 23.30 hores també en el Recinte Firal.

Tres euros de cada entrada aniran destinats a la recerca contra el càncer, en concret a l’Associació Espanyola contra el Càncer (Aecc) i a l’Associació Castelló Contra el Càncer Onda (Accc). Tal com comenta Prada de Conflent: “en el nostre programa vam prometre actuacions musicals de primer nivell gratuïtes i esta Fira d’Onda es farà realitat”.

Per al públic més major, el dijous 24 a les 19.30 hores estan prevists els sainets valencians: ‘L’oncle Cavil·la i Un embolic a la clínica dental’. El dia d’abans, dimecres a les 19.30 podran gaudir de Meravellós va ser tornar, espectacle de revista al més pur estil musical, una comèdia entranyable en la qual s’homenatjarà la gran Lina Morgan.

I per als amants del teatre, el divendres 25, a les 23.00 hores es podrà veure l’obra, Per davant i per darrere, una de les comèdies amb més èxit de la mà de Ferran Gadea, Vanesa Cano, Carme Juan, Sergio Escribano, Paula García, Nelo Gómez, Paula Llorens, Miquel Mars i Sergio Villanueva.

Els nens tindran la seua presència en la programació cultural amb la celebració del XVIII Festival de Teatre i Animació infantil, en la qual podran divertir-se amb el musical d’Aladín, el dimarts 22 en un primer passi a les 17.00 de la tarda, i en un segon a les 19.30 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.