fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Fúmiga tancarà el concert del 9 d’Octubre a Alzira

La Fúmiga tancarà el concert del 9 d’Octubre a Alzira

Ja s’ha presentat l’ordre d’actuació dels grups al concert del 9 d’Octubre, que celebra la seua quarta edició el pròxim 8 d’octubre al Recinte Firal d’Alzira.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira ha anunciat que el concert s’obrirà i tancarà amb grups de la comarca. La nit s’encetarà a les 21 hores amb Nius de Nit i tancaran els locals La Fúmiga. El recinte obrirà al públic a les 20.30 hores i l’ordre que se seguirà és el següent:

• Nius de nit: és un dels grups emergents dins del panorama musical valencià; ha publicat Hahatay, el primer disc d’estudi de la formació.

• Diluvi: amb instruments de la zona mediterrània com el violí, la bandúrria, l’acordió diatònic, la guitarra flamenca, el guitarró i percussions de tota mena, creen un nou estil al qual anomenen Mestissatge Mediterrani.

• Xavi Sarrià: membre fundador del grup valencià Obrint Pas, que el setembre del 2017 va publicar el seu primer disc en solitari.

• Oques Grasses: el seu estil musical és variat. Afirmen que fan «reggae casolà», de fet, s’enquadren més en este gènere amb tocs de música pop.

• La Fúmiga: un directe amb una energia desbordant on el feedback amb el públic i la més que potent espenta que transmeten no deixa a ningú indiferent.

Els assistents podran participar del fotoreclam (photocall) de promoció del valencià que a més és solidari. Al preu d’un euro es podran fer una foto de record i al mateix temps, col·laborar amb ONG local.

La Regidoria d’Igualtat, com és habitual en este tipus d’esdeveniment, instal·larà un punt violeta al concert, per a informar i conscienciar, amb caràcter preventiu, i amb la finalitat última de contribuir a erradicar totes les violències masclistes i qualsevol classe d’agressió cap a les dones. Instal·larà lones al recinte firal amb lemes compromesos amb la campanya com: “Res justifica una agressió”, “Stop violències masclistes”, “Sense un sí és no” o “Tinguem la festa en pau”.

Com en altres ocasions Lacua, Associació Protectora d’Animal d’Alzira, també participarà en l’organització del concert i estarà present amb un estand informatiu.

Encara es poden comprar les entrades en venda anticipada a 10 euros a Instant Ticket, mitjançant la web www.instanticket.es les 24 hores i al telèfon 902 444 300 de 8 a 23 hores. I també a www.notikumi.com. O a les taquilles del Gran Teatre dimarts i dijous en horari de 19:30 a 22 hores. A més, el mateix dia del concert, a partir de les 20 hores estaran obertes les taquilles per a poder comprar entrades. El preu en taquilla és de 12€.

Leave a Reply

Your email address will not be published.