fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Generalitat facilitarà la mobilitat en la nit de Halloween a València amb el servei nocturn de metro i tramvia

La Generalitat facilitarà la mobilitat en la nit de Halloween a València amb el servei nocturn de metro i tramvia

Els usuaris podran desplaçar-se per Metrovalencia fins a les 3 hores de la matinada gràcies a un centenar d’unitats en circulació.

La Generalitat facilitarà la mobilitat en la nit de Halloween, el 31 d’octubre, a València i la seua àrea metropolitana amb el servei nocturn de Metrovalencia, pel qual gairebé un centenar de metres i tramvies desplaçaran als usuaris fins al voltant de les 3 hores de la matinada.

Amb el servei denominat ‘A la Lluna de Metrovalencia’, els divendres, dissabte i vespres de festius circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serradora.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna i, cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Riba-roja de Túria i Rafelbunyol.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà on es poden realitzar transbords cap a diferents destinacions, es produïxen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts. En Línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari.

Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produïxen entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.