fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Generalitat no permet celebrar les activitats nadalenques ni la clausura dels cursos escolars al Palau de Congressos de Pen铆scola

La Generalitat no permet celebrar les activitats nadalenques ni la clausura dels cursos escolars al Palau de Congressos de Pen铆scola

L’Ajuntament reclama al Institut Valenci脿 de Cultura que aclareixi com 茅s el nou criteri per a programar en aquest espai, que deixa fos aquestes activitats que s’han celebrat al Palau des de la seva obertura.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pen铆scola enlletgeix a la Generalitat el seu canvi de criteri respecte a la possibilitat de desenvolupar activitats al Palau de聽Congressos聽per part del consistori.

Concretament, s’ha referit l’edil de l’脿rea, Ram贸n Sim贸, a la negativa del聽Institut聽Valenci脿聽de Cultura, a la realitzaci贸 de les activitats nadalenques d’arribada i repartiment de regals als nens i nenes de la localitat a c脿rrec de Pap脿聽Noel聽i els Reis Mags.
Tamb茅 s’ha rebut la negativa per resposta per part del聽IVC聽a la sol路licitud de celebraci贸 de la clausura del curs escolar dels centres educatius p煤blics, en aquest espai.

Des de l’administraci贸 auton貌mica al路ludeixen a la coher猫ncia amb el criteri de gesti贸 dels seus espais, alguna cosa que el propi regidor, Ram贸n Sim贸, ha sol路licitat aclarir i ampliar, “ja que des de l’obertura del Palau hem pogut dur a terme aquestes activitats, a excepci贸 del passat any, en el qual ja se’ns va denegar, alguna cosa que no entenem ni compartim” ha manifestat.
D’aquesta manera l’edil ha traslladat el seu desacord amb aquesta decisi贸 del聽IVC, que ha recordat que gestiona el Palau de聽Congressos聽de Pen铆scola de titularitat auton貌mica, “gr脿cies a la cessi贸 del terreny municipal sobre el qual es va construir, una col路laboraci贸 que la Generalitat sembla que vol oblidar ara, per貌 nosaltres continuarem insistint en el que creiem que 茅s just per al nostre municipi” ha assegurat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.