fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Generalitat ofereix serveis especials de tramvia a Fira Val猫ncia per a acudir a Vehicle d’Ocasi贸 i el Sal贸 del Manga

La Generalitat ofereix serveis especials de tramvia a Fira Val猫ncia per a acudir a Vehicle d’Ocasi贸 i el Sal贸 del Manga

Del 6 al 8 se celebra el certamen de cotxes de segona m脿 i el 7 i 8 el del c貌mic japon猫s.

La Generalitat posa en funcionament a partir del divendres 6 i fins al diumenge 8 serveis especials en la L铆nia 4 de tramvia fins a Fira Val猫ncia, amb l’objectiu de facilitar l’acc茅s a les persones que acudisquen a la Fira del Vehicle Selecci贸 Ocasi贸, del 6 al 8, i al Sal贸 del Manga, del 7 al 8 de maig.

Durant la celebraci贸 dels cert脿mens, el servei de tramvia de Metrovalencia circular脿 el divendres, entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freq眉猫ncia de pas de 20 minuts entre les 6 i les 22 hores, mentre que el dissabte i el diumenge ser脿 entre 30 i 40 minuts entre les 6.00 i les 22 hores.

El divendres 6, el primer comboi sortir脿 des de Serradora a les 6.00 hores i des de Doctor Lluch a les 6.30 hores. L’煤ltim des d’esta estaci贸 ser脿 a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer ser脿 a les 6.40 hores i l’煤ltim transport s’oferir脿 a les 22.19 hores.

El dissabte 7, el primer tramvia des de Doctor Lluch circular脿 a partir de les 6.00 h i des de Fira, l’煤ltim a les 22.19 hores.

El diumenge 8, la primera unitat partir脿 des de Doctor Lluch a les 7.20 hores i des de Fira l’煤ltima a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el r猫tol de dest铆 situat en la cap莽alera de la unitat. Juntament amb el tramvia, tamb茅 es pot accedir a Fira Val猫ncia, despla莽ant-se fins a l’estaci贸 Les Carolines/Fira de la L铆nia 2 de Metrovalencia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.