fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Generalitat ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir a Vehicle d’Ocasió i el Saló del Manga

La Generalitat ofereix serveis especials de tramvia a Fira València per a acudir a Vehicle d’Ocasió i el Saló del Manga

Del 6 al 8 se celebra el certamen de cotxes de segona mà i el 7 i 8 el del còmic japonès.

La Generalitat posa en funcionament a partir del divendres 6 i fins al diumenge 8 serveis especials en la Línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a la Fira del Vehicle Selecció Ocasió, del 6 al 8, i al Saló del Manga, del 7 al 8 de maig.

Durant la celebració dels certàmens, el servei de tramvia de Metrovalencia circularà el divendres, entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les 6 i les 22 hores, mentre que el dissabte i el diumenge serà entre 30 i 40 minuts entre les 6.00 i les 22 hores.

El divendres 6, el primer comboi sortirà des de Serradora a les 6.00 hores i des de Doctor Lluch a les 6.30 hores. L’últim des d’esta estació serà a les 21.29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.40 hores i l’últim transport s’oferirà a les 22.19 hores.

El dissabte 7, el primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.00 h i des de Fira, l’últim a les 22.19 hores.

El diumenge 8, la primera unitat partirà des de Doctor Lluch a les 7.20 hores i des de Fira l’última a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d’agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l’indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.