Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Generalitat oferirà servei nocturn especial la nit del dimecres al dijous per la festivitat del 15 d’agost a través del TRAM d’Alacant

La Generalitat oferirà servei nocturn especial la nit del dimecres al dijous per la festivitat del 15 d’agost a través del TRAM d’Alacant

El dispositiu previst estableix que es prolongue l’horari en les Línies 1, 2, 3, 4 i 9.

TRAM d’Alacant prestarà servei nocturn especial la nit del dimecres 14 al dijous 15 d’agost, a través del TRAMnochador i El Mussol de les Marines, amb motiu de la festivitat de la Verge de l’Asunción.

Este dispositiu especial se suma als que habitualment ofereix Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) les nits de divendres i dissabtes, durant els mesos de juliol i agost.

Amb tots dos serveis, FGV facilita l’accés a les principals àrees d’oci nocturn de les poblacions per les quals discorre el TRAM d’Alacant, entre Alacant i Dénia. Amb esta oferta de transport públic milers de ciutadans, sobretot joves, tenen la possibilitat de desplaçar-se al llarg de la costa sense necessitat d’utilitzar el seu propi vehicle.

El TRAMnochador ofereix servei durant tota la nit entre Estels i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes.

Per part seua, El Mussol de les Marines uneix Benidorm i Dénia, amb la particularitat que el servei ferroviari es realitza entre Benidorm i Calp, des d’on contínua el recorregut amb autobús fins al final del trajecte a Dénia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenvolupant en la Línia 9 del TRAM d’Alacant.

Les freqüències dels trens i tramvies depenen de les diferents línies i de les franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalacant.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72).

Leave a Reply

Your email address will not be published.