Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Generalitat reforça el servei nocturn de Metrovalencia el dia 20 per a facilitar la participació en els actes de la Gran Nit

La Generalitat reforça el servei nocturn de Metrovalencia el dia 20 per a facilitar la participació en els actes de la Gran Nit

Algunes destinacions, com Paterna, Seminari i Torrent Avinguda, prolongaran les circulacions fins a les 4 hores de la matinada.

La Generalitat reforçarà dissabte que ve dia 20 el servei nocturn de Metrovalencia, a fi de facilitar el desplaçament a tots aquells usuaris que desitgen acudir i tornar dels diferents actes programats amb motiu de la celebració de la Gran Nit de la Gran Fira de València.

Com a part de la programació, la Gran Nit té previstes diferents actuacions i espectacles musicals, especialment a Ciutat Vella, a més de l’obertura de nombrosos museus fins a la matinada.

Per això, als habituals 98 metres i tramvies que solen prestar servei habitualment les nits dels dissabtes se li sumaran catorze metres i un tramvia més, que facilitaran els desplaçaments abans i després dels actes programats.

D’esta manera, destinacions de les Línies 1 i 2 com Seminari, Paterna, i Torrent Avinguda tindran circulacions fins a les 4 hores de la matinada. L’últim servei serà de la Línia 5 i partirà d’Aeroport a les 4.28 hores i arribarà a la seua parada final, Machado, a les 4.57 hores.

Este reforç del servei nocturn ja es va realitzar el dissabte 13 amb motiu de la Nit a la Mar. A més, es reforçarà la cobertura de personal per a atendre altres esdeveniments, com la Batalla de Flores del dia 28, jornada en què s’incrementarà el nombre de places en les unitats per a cobrir l’esdeveniment.

La freqüència de pas de metres i tramvies s’ha establert segons trams i franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen amb antelació en la pàgina web consultar aquí i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv per a conéixer amb exactitud el servei ofert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.