fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La gesti贸 forestal per a millorar la lluita contra el foc es debateix en el cicle “Temps de Muntanya” de Benic脿ssim

La gesti贸 forestal per a millorar la lluita contra el foc es debateix en el cicle “Temps de Muntanya” de Benic脿ssim

La regidoria de cultura i el Centre Excursionista de Benic脿ssim programen per a esta setmana el cicle de confer猫ncies sobre temes ambientals i d’esport de muntanya.

El regidor de cultura, Javier Alonso ha avan莽at el programa del cicle “Temps de Muntanya” que cada any acosta als ciutadans de Benic脿ssim coneixements i curiositats sobre la relaci贸 de la nostra societat amb la muntanya. En esta ocasi贸, el cicle est脿 compost per tres confer猫ncies que tindran lloc en l’Espai de la M煤sica entre els dies 16 i 17 de febrer a les 20 hores.

El cicle est脿 organitzat pel Centre Excursionista de Benic脿ssim i esponsoritzat per l’ajuntament amb la fi, com ha declarat Javier Alonso “de difondre la cultura de la muntanya i la cura i respecte per l’entorn natural. A m茅s, nosaltres precisament a Benic脿ssim defensem i creiem en la salvaguarda de la muntanya com un dels nostres tresors patrimonials m茅s preuats, no debades el parc natural del Desert 茅s un dels llocs m茅s bells i volguts de la nostra prov铆ncia”.
De fet, Alonso ha volgut agrair al Centre Excursionista el seu treball en l’organitzaci贸 del cicle i la seua voluntat d’obrir-ho al major nombre de p煤blic possible per a difondre eixa cultura de la muntanya.

Durant els tres dies de programaci贸, els assistents podran gaudir de la narrativa de dues experi猫ncies d’alta muntanya de la m脿 d’alguns dels seus protagonistes i una xarrada sobre la cura i gesti贸 forestal dels boscos per a prevenir, combatre i superar el foc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.