fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La II Setmana de la Salut de la Dona arriba a Vila-real amb noves xarrades i tallers per a ensenyar a cuidar-se i guanyar qualitat de vida

La II Setmana de la Salut de la Dona arriba a Vila-real amb noves xarrades i tallers per a ensenyar a cuidar-se i guanyar qualitat de vida

L’Ajuntament organitza les jornades sota el títol ‘Coneix-te per dins i per fora’, que es desenvoluparan del 27 a l’1 de desembre a la Clínica Medefis.

Vila-real acollirà entre els dies 27 de novembre i 1 de desembre la segona Setmana de la Salut de la Dona, que enguany porta el lema Coneix-te per dins i per fora. La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Clínica Medefis, oferirà al llarg de cinc dies de xarrades i tallers sobre diferents temes d’interès per a dones. Les jornades tindran lloc a la seu de la Clínica Medefis, situada al número 7 del carrer de Pere Gil.

Esta segona edició reunirà diferents especialistes que oferiran consells per a la cura del cos femení. La programació, gratuïta, comptarà amb diferents xarrades a càrrec de reconeguts experts en l’àmbit de la salut, com el coordinador del grup de treball d’Hipertensió i Malaltia Cardiovascular, professor i responsable del Sistema de Gestió de Seguretat del Pacient en Unió de Mútues, Vicente Pallarés, que informarà sobre la importància del control del colesterol i de com detectar-ho amb noves opcions.

També participaran tres professores de la Universitat Jaume I, que parlaran sobre la nutrició i el seu impacte en el sistema digestiu i com afecta el sòl pelvià. Així mateix, la membre de la junta de govern del Col·legi de Fisioteràpia i doctoranda per la Universitat de València Bibiana Font recomanarà exercicis per a activar la musculatura de l’aparell digestiu. “Les assistents rebran, al llarg de tota la setmana, informació i recomanacions sobre la prevenció i tractament del seu sòl pelvià, la importància de tenir uns bons hàbits de nutrició, l’exercici físic i les revisions periòdiques per especialistes, que poden ajudar a disminuir o reduir problemes per a mantenir la seua qualitat de vida”, tal com expliquen els regidors de Salut i Esports i Sanitat, Javier Serralvo i Silvia Gómez, que animen participar en estes jornades, para la inscripció de les quals ja està oberta en la Clínica Medefis o telefonant al 964 523 494.

Leave a Reply

Your email address will not be published.