fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Jana celebra la festivitat de Sant Antoni

La Jana celebra la festivitat de Sant Antoni

El cap de setmana passat es va celebrar a la Jana la festivitat de Sant Antoni, una festa popular i participativa, organitzada per l’Associació Janenca de Cultura, els quintos que es van jubilar l’any passat, el grup de dolçaines i tabalets, els quintos d’enguany i l’Ajuntament.

Com ve sent habitual els últims anys, després que l’Associació Janenca de Cultura recuperara aquesta festa, es va celebrar la festa de Sant Antoni.

El dissabte al matí van ser els xiquets i xiquetes, els encarregats de carregar la llenya per a la foguera i a les 12 del migdia van agafar forces amb una xocolatada a la Plaça Major.

A partir de les 20 hores, va arribar l’hora d’encendre la foguera i del repartiment de les coquetes davant de l’Ajuntament, a continuació es va omplir la Plaça de gent que sopaven al costat del foc.

Per finalitzar la festa de Sant Antoni, el diumenge al matí després de la missa en honor al sant, es van beneir els animals i es van tornar a repartir coquetes per a tota la gent que va assistir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.