fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La màgia és la protagonista aquest cap de setmana a Morella

La màgia és la protagonista aquest cap de setmana a Morella

“Morella Màgica” ha tornat aquest any amb Jam Sessions al castell, pels carrers, en bars i restaurants, i amb tallers, espectacles infantils o una gala per a tots els públics.

La màgia és la gran protagonista d’aquest cap de setmana a Morella. “Morella Màgica” cita a la localitat a importants mags i la submergeix en aquest art amb una àmplia programació. Durant tot el cap de setmana, Jam Sessions a bars, restaurants, pels carrers o el castell, exhibicions, tallers, espectacles infantils i per a tots els públics o una gala omplen de màgia el cap de setmana a Morella.

La regidora de cultura, Rocio Querol, explica que “‘Morella Màgica’ va ser un gran èxit l’any passat i els veïns, veïnes i visitants van gaudir molt amb els espectacles i les activitats programades, i aquest any també ha arrencat amb una molt bona acollida”. A més, afegeix que “‘Morella màgica’ és una oferta molt interessant, amb propostes que segur que agraden als veïns i veïnes i als visitants i que ompli d’ambient els carrers de la localitat, els bars i restaurants amb les diferents exhibicions i suposa un atractiu més per visitar el Castell”.

Els mags que participen en “Morella Màgica” tenen un gran nivell i alguns ja van estar l’any passat sorprenent als veïns i veïnes de la localitat amb els seus trucs. Aquest any, hi participen Carlos Ferrer, Iván Arribas, Màgia a Dos, Mag Pinchito, Tino Doménech, Zonte, Daniel Cardín, Mag Arnau i Xuset el Mag.

La programació va començar ahir, amb un espectacle infantil a la Plaça Colón a les 19 hores. A les 20:30 h, va tenir lloc la primera Jam Session del cap de setmana, amb exhibicions dels mags al bar Casa Pere i als restaurants Daluan, Pizzeria Lola i Mesón del Pastor. Avui, hi ha hagut màgia al Castell de Morella, de manera que la visita a la principal fortalesa de la localitat ha tingut un atractiu més gran. Aquest matí també s’ha desenvolupat un taller a la Llotja de l’ajuntament, que es repetirà demà. Aquesta vesprada se celebrarà la Gala familiar, amb un espectacle per a tots els públics i, a la nit, arribaran de nou les Jam Session, amb exhibicions en els bars Casa Pere i Rei don Jaume i en els restaurants Daluan, Pizzeria Lola i Mesón del Pastor. El cap de setmana “màgic” es tancarà demà a les 18 hores, amb màgia pels carrers de la localitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.