fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La marxa ‘Caminant per Onda’ reunix a més de 600 persones i posa en valor el patrimoni natural i hàbits saludables

La marxa ‘Caminant per Onda’ reunix a més de 600 persones i posa en valor el patrimoni natural i hàbits saludables

L’Ajuntament promou esta marxa senderista pels paratges naturals i programa un menjar popular i activitats infantils.

Un total de 640 persones han participat este matí en la vuitena edició de la marxa senderista ‘Caminant per Onda’ que promou l’Ajuntament al costat del Club Enfonsament. Els participants han recorregut dotze quilòmetres pels principals senders i paratges naturals de la Serra d’Espadà, i alhora han pogut descobrir el patrimoni cultural i històric que amaga el terme municipal.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, el regidor de Ciutat Sostenible i Saludable, Paco Pastor, i la resta de l’equip de Govern també han participat en Caminant per Onda, que en esta edició ha tornat a convertir-se en un referent nacional de participació, promoció dels hàbits de vida saludables i model de com gaudir de l’oci i la naturalesa amb els amics i familiars.

“Vivim en un paradís natural i amb el nou va imposar que hem donat a esta activitat volem posar en valor Onda Saludable i els paratges de Serra d’Espadà, que són únics. L’èxit de la convocatòria justifica el treball ben fet en l’organització i l’interès que desperten els paratges d’Onda i els hàbits saludables entre els veïns d’Onda”, ha assenyalat Pastor.

Un multitudinari esdeveniment que ha estat pensat per al gaudi de tots els públics, ja que la dificultat de la ruta era entre baixa i mitja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.