fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La novena edici贸 de la Fira Valenciana de la M煤sica de Castell贸 se celebrar脿 del 3 al 6 de novembre

La novena edici贸 de la Fira Valenciana de la M煤sica de Castell贸 se celebrar脿 del 3 al 6 de novembre

L’esdeveniment es posiciona com una de les cites musicals i professionals de refer猫ncia.

La novena edici贸 de la Fira Valenciana de la M煤sica Trovam 鈥 Pro Weekend se celebrar脿 entre el dimecres 3 i el dissabte 6 de novembre del 2021 a Castell贸 de la Plana. L’anunci arriba despr茅s de la reuni贸 del Comit茅 Executiu de la Fira amb la pres猫ncia dels representants de les entitats i institucions que conformen l’esmentat 貌rgan: la Valencian Music Association (VAM!); l’Institut Valenci脿 de Cultura (IVC); la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell贸 de la Plana; i la Diputaci贸 de Castell贸.

L’organitzaci贸 de la Fira Valenciana de la M煤sica vol posar en valor l’猫xit que va suposar la realitzaci贸 de l’煤ltima edici贸 malgrat les circumst脿ncies sanit脿ries. Com 茅s ben sabut, la pand猫mia ha obligat a suspendre bona part de les programacions musicals en la Comunitat Valenciana. En canvi, el p煤blic i els professionals arribats a Castell贸 van poder gaudir de les actuacions i activitats del Trovam 鈥 Pro Weekend amb un compliment estricte de les mesures de seguretat dictades per les autoritats.

La novena edici贸 de la Fira

La reuni贸 del Comit茅 Executiu de la Fira Valenciana de la M煤sica ha servit per posar les bases de la novena edici贸. En la vessant art铆stica, es mantindr脿 l’aposta per una programaci贸 de qualitat, rica en matisos i equilibrada territorialment. Tanmateix, l’organitzaci贸 茅s conscient de la necessitat d’adaptar-se a l’evoluci贸 de la pand猫mia. Per eixe motiu, no es pot confirmar de moment la realitzaci贸 de concerts a l’aire lliure com era costum fins el 2020. S’apostar脿 pel model presencial i online desenvolupat en la passada edici贸.

Les activitats professionals tornaran a tenir com a columna vertebral les meses de debat, punt de trobada i reflexi贸 dels treballadors del sector. Aix铆 mateix, es mantindran els tallers formatius a c脿rrec d’especialistes i el testimoni de primera m脿 d’artistes. En cas que fos possible, es recuperaran els speed meetings, un espai que facilita els contactes entre int猫rprets, programadors, promotors, discogr脿fiques, etc. A m茅s, un dels objectius de la Fira 茅s incrementar les relacions amb professionals de la resta de l’Estat.

Finalment, s’ha d’esmentar la voluntat manifestada per l’Institut Valenci脿 de Cultura, l’Ajuntament de Castell贸 de la Plana i la Diputaci贸 de Castell贸 de potenciar al m脿xim els seus recursos, tant humans com econ貌mics. Altrament, l’organitzaci贸 intensificar脿 el contacte amb altres institucions (Ministeri de Cultura, Diputacions, universitats, etc.) perqu猫 s’unisquen i enfortisquen el projecte. D’aquesta manera, la Fira Valenciana de la M煤sica Trovam 鈥 Pro Weekend ser脿, un any m茅s, una cita imprescindible per als amants i professionals de la m煤sica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.