fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La piscina Yurema Requena de Vila-real acull una jornada espec铆fica per a realitzar gratis proves de densitometria 貌ssia

La piscina Yurema Requena de Vila-real acull una jornada espec铆fica per a realitzar gratis proves de densitometria 貌ssia

Dos equips d’experts realitzaran sense cita pr猫via els tests, dirigits especialment a majors de 60 anys, entre les 10.00 i les 14.00 i les 16.00 i les 19.00 hores.

La piscina municipal Yurema Requena acollir脿 este dijous, 26 d’octubre, una jornada espec铆fica en la qual un equip d’experts realitzar脿 proves de densitometria 貌ssia a qualsevol persona que ho sol路licite.

La regidora de Sanitat, Silvia G贸mez, ha agra茂t la col路laboraci贸 de la farmac猫utica Amgen, al costat de la Fundaci贸 Hispana d’Osteoporosi i Malalties Metab貌liques 脪ssies (FHOEMO), l’associaci贸 Espanyola Contra l’Osteoporosi i l’Artrosi (AECOSAR) i la International Osteoporosi Foundation (IOF).

“La densitometria 貌ssia 茅s una prova que serveix per a mesurar la densitat del calci existent en els ossos”, explica G贸mez, qui destaca que “qualsevol persona que ho desitge podr脿 sotmetre’s gratu茂tament a les proves, que es dirigeixen, especialment als majors de 60 anys”. Aix铆, entre les 10.00 i les 14.00 hores i les 16.00 i les 19.00 hores, un equip d’especialistes atendr脿 a qui acudisca directament a la sala habilitada per a tal efecte, “sense necessitat d’inscriure’s pr猫viament a cap lloc”, indica.

“Tenint en compte que a les nostres instal路lacions esportives acudeixen nombrosos ve茂ns majors de 60 anys, esperem que no ho dubten i s’animen a fer-se la prova per a con猫ixer amb m茅s detall el seu estat de salut”, conclou l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.