fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de Borriana celebra amb un acte institucional el seu patr贸 San Miguel

La Policia Local de Borriana celebra amb un acte institucional el seu patr贸 San Miguel

A m茅s, s’ha reconegut p煤blicament la labor de 4 agents de la Policia Local, d’una agent de la Gu脿rdia Civil i d’un sotsinspector del Cos Nacional de Policia.

La Policia Local de Borriana ha viscut el seu dia gran amb l’acte institucional que ha tingut lloc en la pla莽a Major de Borriana en la celebraci贸 de la festivitat de Sant Miquel Arc脿ngel, patr贸 de la Policia Local i de la Guarderia Rural de la ciutat. En l’acte s’ha reconegut la labor di脿ria de la Policia Local i s’ha fet lliurament de les distincions individuals per les actuacions especials que alguns d’ells han realitzat.

L’alcaldessa, M. Josep Safont, el regidor delegat de Seguretat, Javier Gual, i el comissari cap del la Policia Local, Francisco Catal谩n, han passat revista a la formaci贸 composta pels i per les agents que conformen el cos de la Policia Local, al costat dels agents de Guarderia Rural, com a homenatge conjunt al treball realitzat durant l’煤ltim any.

Despr茅s de passar revista, l’alcaldessa, el regidor delegat i el comissari en cap han lliurat com a reconeixement una placa i un pergam铆 a quatre efectius de la Policia Local de Borriana, per actuacions especials durant els 煤ltims 365 dies.

Als agents Renato Mart铆nez Yuste i Ram贸n Arce Alba, per la seua merit貌ria intervenci贸 del dia 28 de mar莽 de 2019, quan fent tasques de patrulla per a garantir la seguretat ciutadana, que amb la seua per铆cia van aconseguir la detenci贸 de diverses persones implicades en el tr脿fic d’estupefaents i la confiscaci贸 de la totalitat de les dosis que es trobaven disposades per a la seua venda.

Als agents Jorge Alexander Clavijo Ruiz i Vicente Manuel Gimeno Chord谩, per la seua merit貌ria implicaci贸 en la protecci贸 de la seguretat ciutadana, amb la seua intervenci贸 del dia 10 de desembre, que alertats pels familiars d’una persona que havia comunicat la seua voluntat de su茂cidar-se, van aconseguir localitzar-la i rescatar-la malgrat una complicada situaci贸 i va ser la per铆cia i determinaci贸 dels agents la que va aconseguir posar-la fora de perill.

A m茅s, en l’acte tamb茅 s’ha reconegut p煤blicament per la seua extraordin脿ria, reiterada i destacada col路laboraci贸 amb al Policia Local de Borriana en la seguretat de grans esdeveniments, com en el festival Arenal Sound o els festejos taurins tradicionals, al sotsinspector de la Unitat Adscrita del Cos Nacional de Policia a la Comunitat Valenciana, Javier Bueno Garc铆a.

I tamb茅 a l’agent de la Gu脿rdia Civil, Marga Trujillo Moreno, per la seua notable col路laboraci贸 amb la Policia Local en l’establiment del sistema de protecci贸 de v铆ctimes de la viol猫ncia de g猫nere (VioG茅n) i el seu sosteniment, coordinant estes tasques entre els dos cossos policials en benefici de les v铆ctimes de la viol猫ncia de g猫nere i de la ciutadania en general.

En la seua intervenci贸, l’alcaldessa ha qualificat la Policia Local d’un cos “modern, efica莽 i amb vocaci贸 de servei”, els ha reconegut el seu “esfor莽 per estar al dia en molts aspectes”, i els ha desitjat que continuen treballant amb “la mateixa energia i professionalitat perqu猫 la ciutat tinga la millor policia”.
Aix铆 mateix, Safont ha felicitat el cos per la celebraci贸 del seu “dia gran”, i perqu猫 “dia a dia fa un gran treball a la nostra ciutat”, i ha volgut destacar especialment a la Unitat de Relacions amb la Comunitat Educativa (URCE) que vetlla per “la seguretat dels i les escolars de Borriana”.

Per part seua, Javier Gual ha agra茂t a la Policia Local el seu “treball diari” i particularment s’ha referit a “les labors que desenvolupa en esdeveniments especials, com durant la celebraci贸 de l’煤ltim Arenal Sound, amb tot el treball extra i la dedicaci贸 que comporta i que els ha convertit en referent tant a nivell auton貌mic com estatal”, per la qual cosa “nom茅s podem agrair-los el seu treball i fer-ho extensiu a la resta de cossos i forces amb els quals treballa conjuntament”, ha assenyalat.

A l’acte han assistit representants municipals de la corporaci贸, els responsablesde la Gu脿rdia Civil a Borriana, representants d’altres cossos i forces de seguretat de l’Estat i les Reines Falleres de Borriana, Mar Zamora i Anne Al贸s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.