Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La previsió de fortes pluges obliga a traslladar alguns actes de la programació de la Fira d’Onda del dimarts

La previsió de fortes pluges obliga a traslladar alguns actes de la programació de la Fira d’Onda del dimarts

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha anunciat que el dimarts arribarà a la província de Castelló una nova Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA)

La previsió de fortes precipitacions per a avui a la ciutat d’Onda ha obligat a traslladar i suspendre “per seguretat” alguns dels actes festius previstos en la Fira d’Onda. Ja que segons informació de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) està prevista l’arribada d’una nova Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA) que pot arribar deixar 200 litres per metre quadrat acumulats en tot l’episodi de pluges en el nord de la Comunitat Valenciana.

El comissari cap de la policia local d’Onda, Miguel Ángel Izquierdo, ha assegurat que “segons l’informe s’espera algun episodi de precipitacions fortes, per això des de la Policia Local ja hem activat tots els protocols de seguretat atenent criteris de seguretat de les persones”.

D’esta forma i a causa de les moltes hores de treball que suposa el seu muntatge, s’ha traslladat de dia la modere homenatge a la 3a Edat, que se celebrarà el divendres 25 a les 13.30 hores en el mateix Recinte de Festes. I se suspèn el Sopar de Fira en el centre de la ciutat a l’aire lliure, encara que es té previst que totes les penyes podran anar a recollir les més de 5.500 racions de “tombet de bous” al recinte de Festes.

De moment, es mantenen la resta d’activitats festives i culturals programades, encara que Esquerre recomana “estar atents en les pròximes hores als canals de comunicació oficials de l’Ajuntament i Policia Local per a tenir informació actualitzada sobre l’evolució del temporal i sobre altres activitats que puguen veure’s suspeses”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.