fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La primera edició del festival Grau de Circ obre la temporada cultural de Castelló

La primera edició del festival Grau de Circ obre la temporada cultural de Castelló

Tres “pistes” ompliran de màgia, acrobàcies i humor el Parc de la Panderola de l’11 al 13 de setembre.

El Grau de Castelló acollirà este cap de setmana la primera edició de Grau de Circ, un cicle organitzat per la regidoria de Cultura que encetarà el quadrimestre cultural de la ciutat. Es tracta d’una “proposta que vol oferir una visió àmplia del circ per primera vegada a les comarques de Castelló i en què oferirem espectacles per a tots els públics i tots els gustos”, com ha explicat la regidora de l’àrea, Verònica Ruiz.

El cicle (programat inicialment per a l’abril i reagendat ara pel consistori) tindrà lloc al Parc de la Panderola del Grau els dies 11, 12 i 13 de setembre i està organitzat en col·laboració amb l’Associació de Professionals del Circ de la Comunita Valenciana (APCCV), la Troupe Malabó i Xa! Teatre. Grau de Circ fa una aposta en aquesta primera edició per les companyies valencianes i desplegarà tres “pistes” perquè els i les assistents gaudisquen de totes els activitats amb garanties de compliment de les mesures sanitàries.

Així, el festival obrirà al públic divendres 11 (a les 17.30 hores) amb l’actuació de Magic Clown i ‘Tornillo’, una proposta de màgia i humor vinguda directament des d’Alacant. El seguiran els també alacantins Acrobàcia mínima amb l’espectacle de circ rural ‘Seu-te’ (18.30 hores) i la premiadíssima proposta ‘Empotrats’, de la companyia La Trócola (19.30 hores).

Per a dissabte 12, hi ha programats cinc espectacles que es realitzaran al llarg del dia. Al matí, el públic podrà assistir al taller de verticals de la mà de La Balusca (11.30 hores) i gaudir de l’obra ‘Tulipes’, a càrrec de la companyia De cop i volta (12.30 hores). De vesprada la programació començarà amb el circ apocalíptic de ‘Rar’, també de La Balusca (a les 17.30 hores), i, a continuació, serà el torn d’Edu Manazas i el seu espectacle ‘Fuera de stock’ amb un gran treball en pal xinés (18.30 hores). Tancarà la jornada Circo Los amb el seu ‘Xarivari Blues’, una proposta del circ més clàssic ple de dinamisme (19.30 hores).

Esta primera edició del cicle Grau de Circ conclourà diumenge 13 de setembre, amb l’actuació de Rolabola amb ‘Rockcirc’ (12.30 hores), una representació totalment sorprenent de música i acrobàcies que deixarà el públic bocabadat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.