fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La primera festa d’Interpenyes supera totes les expectatives i esgota les 1.000 entrades gratuïtes

La primera festa d’Interpenyes supera totes les expectatives i esgota les 1.000 entrades gratuïtes

La regidoria de Festes i la recentment creada agrupació de penyes presenten un dia ple d’activitats i música en la que participaran fins a 68 penyes i que ja ha penjat el cartell d’entrades esgotades.

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Borriana, Lluïsa Monferrer, ha presentat junt a dos dels membres d’Interpenyes, les nombroses activitats que han confeccionat de la mà per a les properes festes de la Misericòrdia de Borriana que comencen aquest divendres. En especial, la roda de premsa ha servit per detallar el que Interpenyes té preparat per al proper dissabte dia 3, en el que viuran el seu dia gran i ompliran de música i festa els carrers i el recinte de festes de Borriana.

Tal i com ha explicat inicialment Monferrer “l’aposta de treballar conjuntament amb Interpenyes per dissenyar algunes de les activitats festives i lúdiques de la Misericòrdia va ser tot un èxit el passat any, així que hem decidit ampliar la col·laboració amb el grup de joves per seguir oferint esdeveniments musicals com sessions de dj’s locals, concerts de música en directe o discomòbils”. Tal i com ha volgut recordar Monferrer “en tan sols dos anys, Interpenyes ha crescut de forma considerable, fins arribar a unir a un total de 68 penyes que el proper dissabte gaudiran de la festa de forma conjunta i en germanor”.

Un dels membres de la recentment creada associació de penyes, Alejandro Font ha volgut repassar la curta però creixent història d’Interpenyes, explicant que “la nostra intenció era fer partícips a les persones que formen les penyes d’un sentiment comú durant els dies de Misericòrdia, i estem molt satisfets que de la desena de penyes que ens vam unir inicialment hem passat a un total de 63 en poc més d’un any”. Per tal de fer entendre l’objectiu i el treball desenvolupat des de l’ens que uneix a les penyes, Font ha declarat que “la nostra intenció era unir a totes les penyes durant una nit i que siguen elles mateixes les que de trien a través d’una votació que és que volen que es faça durant eixa nit. Així ho hem fet i l’èxit ha superat fins i tot les expectatives que teníem, ja que dels 300 o 350 participants que esperàvem, hem hagut d’anar ampliant fins esgotar les 1.000 polseres identificatives que teníem preparades”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.