fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La programaci贸 Estiu 2020 del Port de Sagunt s’acomiada amb un espectacle infantil, un cabaret i un castell de focs artificials

La programaci贸 Estiu 2020 del Port de Sagunt s’acomiada amb un espectacle infantil, un cabaret i un castell de focs artificials

Els actes tindran lloc els pr貌xims dies 14 i 15 d’agost. Tots els espectacles s贸n gratu茂ts.

La delegaci贸 de Festes, a trav茅s de la programaci贸 Estiu 2020, ha organitzat com a tancament d’esta programaci贸 al Port de Sagunt un espectacle infantil i un espectacle de cabaret que tindran lloc dem脿 divendres, 14 d’agost, i un castell de focs artificials, el qual ser脿 disparat el dissabte 15 d’agost, dia de la festivitat de N陋 S陋 de Begonya.

A les 20 hores del divendres comen莽ar脿 l’espectacle musical infantil Nunca Jam谩s: El Rescate de Campanilla als Jardins de l’Antic Casino AHM, amb un aforament per 250 persones. D’altra banda, a les 22 hores en l’avinguda Adolfo Su谩rez (paral路lela a l’Albereda del Consell) tindr脿 lloc l’espectacle El Gran Cabaret on els artistes mostraran les seues dots amb una infinitat de n煤meros musicals. Les persones interessades a assistir a tots dos espectacles podran reservar la seua entrada, de manera gratu茂ta, amb un m脿xim de 2 entrades per persona, a trav茅s de www.servientradas.com o telefonant al 902 010 284.

Finalment, el dissabte 15 d’agost de 2020 ser脿 disparat el tradicional castell de focs artificials en l’avinguda Hornos Altos a les 23.59 hores.

Estiu 2020 茅s la programaci贸 festiva que ha organitzat la delegaci贸 de Festes de l’Ajuntament de Sagunt per compensar d’alguna manera la suspensi贸 de les festes patronals a causa de la COVID-19. L’assist猫ncia a tots els espectacles de la programaci贸 ha sigut gratu茂ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.