Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La província de Castelló, present este cap de setmana a la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

La província de Castelló, present este cap de setmana a la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

Tenen un paper essencial les propostes experiencials desenvolupades per les empreses castellonenques.

Castelló està present en la II Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, que se celebra este cap de setmana en el Saló Arqueries del Museu de les Ciències Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Segons Virginia Martí, “Castelló aspira a tindre un paper important en la segona edició de la mostra autonòmica de turisme organitzada per Turisme Comunitat Valenciana i en la qual juguen un paper fonamental les propostes experiencials desenvolupades per les empreses de la província”.

La presència de la província en la mostra ve a sumar-se a la recent acció de ‘street màrqueting’ desenvolupada recentment en el centre de la ciutat de València, i és que no podem oblidar que València, ciutat i província, són uns dels principals mercats emissors de turistes a Castelló, especialment en temporada baixa. En este sentit, Martí ha destacat “l’interés del Patronat provincial per millorar i intensificar les accions de promoció, tant en mercats regionals com nacionals que, al cap i a l’últim són els més importants per a les destinacions i empreses de Castelló”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.