fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Ravalera s’instal·la a l’Institut Ribalta de Castelló per a celebrar el seu centenari

La Ravalera s’instal·la a l’Institut Ribalta de Castelló per a celebrar el seu centenari

La Fira de Teatre Breu torna amb una nova edició de tardor centrada en l’educació i la celebració dels cent anys de l’IES Ribalta.

La companyia La Ravalera, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, la Fundació Dàvalos-Fletcher, la Universitat Jaume I i altres entitats, organitza una tardor més esta proposta de microteatre que durant un cap de setmana habitarà les aules de l’institut de secundària Francesc Ribalta. La celebració d’esta exitosa Fira de Teatre Breu tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de desembre.

En estos 3 dies es podran veure tres peces de microteatre que s’han creat al voltant de l’educació i de totes aquelles històries que poden passar a l’interior d’un centre educatiu, per acabar amb un xicotet concert que servirà com a festa de graduació de tots els espectadors. Les peces de microteatre, com sempre, han sigut creades especialment per a l’edició, les companyies participants són: Teatre de Caixó, La Família Política i la mateixa La Ravalera, el concert anirà a càrrec de Guillem Roma.

Els itineraris complets, amb una aportació de 12€, estaran disponibles a partir del 20 de novembre a la Llibreria Babel de Castelló i durant els dies de funció al mateix institut des d’una hora abans. Les funcions seran divendres i dissabte a les 19.00 i les 21.00 hores i el diumenge a les 18.00 i les 20.00 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.